Închide meniul

Reacţia lui Sergio Ramos, după ce a aflat că PSG va juca cu Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor: „Mă întorc acasă! M-aş fi bucurat să ne pice altă echipă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 19:41

Reacţia lui Sergio Ramos, după ce a aflat că PSG va juca cu Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor: „Mă întorc acasă! M-aş fi bucurat să ne pice altă echipă

Reacţia lui Sergio Ramos, după ce a aflat că va juca împotriva celor de la Real Madrid în UCL

Profimedia

Meciul va fi unul special pentru Sergio Ramos, care recunoaşte că nu şi-ar fi dorit ca PSG să joace cu echipa sa de suflet, Real Madrid. Ramos a ajuns în acest an de la PSG, după ce şi-a terminat aventura de 16 ani la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Sergio Ramos, după ce PSG va juca cu Real Madrid

Destinul este foarte capricios. M-aș fi bucurat să ne pice o altă echipă. Mi-ar fi plăcut să nu jucăm contra lui Real Madrid, dar să mă întorc acasă, chiar dacă ne-am spus rămas bun, este un motiv de bucurie. Am aflat când eram acasă că am picat cu Real Madrid. Când am ajuns în avion, ştiam de United, a declarat Sergio Ramos conform as.com.

UEFA, gafă uriașă la tragerea la sorți pentru optimile UEFA Champions League

În timpul tragerii la sorţi de la Nyon, fostul fotbalist Andrei Arşavin a scos din urnă bila cu numele echipei Manchester United la stabilirea adversarei formaţiei Villarreal, pentru crearea celui de-al doilea meci. Cele două cluburi, prezente în aceeaşi grupă în faza grupelor, nu se puteau întâlni în optimi. Tragerea s-a repetat şi, în locul lui United, Villarreal a primit-o pe Manchester City.

Dar pe parcursul procesului, această primă eroare a dus la o a doua, mult mai gravă. După ce echipa Atletico Madrid a fost extrasă din prima urnă, sistemul informatic a exclus-o pe Manchester United dintre posibilii adversari ai formaţiei spaniole. Probabil din cauză că bila cu numele echipei engleze fusese extrasă chiar înainte, la Villarreal.

Citește și:

Astfel, Atletico a fost privată de un potenţial adversar, spaniolilor revenindu-le ulterior Bayern Munchen. Apoi, United a devenit adversara celor de la PSG.

Reclamă

„În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care informează oficialii cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a apărut o eroare materială la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime, de la ora 16.00, astăzi, luni, 13 decembrie 2021. Tragerea la sorţi va fi transmisă în direct pe uefa.com. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru„, a precizat forul european.

Rezultatele de la a doua tragere la sorți

Rezultatele de la prima tragere la sorți

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și