Închide meniul

Reacția lui Xavi după prima înfrângere suferită la Barcelona. „Situația a scăpat de sub control!” Ce l-a enervat pe antrenorul catalanilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 20:34

Reacția lui Xavi după prima înfrângere suferită la Barcelona. „Situația a scăpat de sub control! Ce l-a enervat pe antrenorul catalanilor

Xavi, prima înfrângere la Barcelona

Profimedia

Xavi s-a plâns că elevii săi nu-și păstrează prospețimea în momentele decisive. Cel mai mult l-a enervat golul încasat de la Juanmi, în minutul 79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, prima reacție după Barcelona – Betis 0-1

„Nu putem să încasăm asemenea gol. Am vorbit despre asta cu jucătorii și am văzut reluările. Este greșeala noastră. Cred că a doua repriză a fost bună și am meritat să marcăm și noi. Trebuie să fii mai deștept din punct de vedere tactic, oprește-ți adversarul. Ar fi trebuit să o facem. Am discutat despre asta în timpul săptămânii.

Trebuie să îmbunătățim multe lucruri. Golul mă deranjează foarte mult pentru că lucrasem la el. Prima repriză ne-a costat din cauza unei probleme tactice. De aceea nu progresăm. Ne lipsește răbdarea în careul advers. Ne-am vândut pielea. Sunt sincer și voi fi mereu. Floarea s-a terminat și totul s-a terminat, nu? Betis este un rival direct. Este un pas înapoi dar trebuie să continuăm și să schimbăm. În curând vom avea o altă finală”, a spus Xavi, la finalul meciului, citat de as.com.

Betis i-a dat golul decisiv Barcelonei pe contraatac. Juanmi a finalizat cu sânge rece o fază creată superb de doi coechipier. VIDEO AICI

După 0-1 cu Betis, Barcelona rămâne în afara locurilor de Champions League, pe poziția a șaptea, și la 13 puncte de liderul Real Madrid.

Reclamă

Xavi: „Situația a scăpat de sub control!”

Pentru catalani urmează un meci decisiv cu Bayern Munchen în ultima etapă din grupele Champions League. În cazul unei înfrângeri, Barcelona ar putea fi eliminată din competiție. Xavi a părut copleșit de miza partidei.

„Încerc să nu mă îngrijorez pentru meciul cu Bayern. Le-am spus deja jucătorilor că acesta e fotbalul și că situația a scăpat de sub control. Aceasta este Barcelona și aici joci finale în mod constant. Sigur că mă îngrijorează, dar e fotbal. Trebuie să lucrăm în continuare, să ne adaptăm”, a mai spus Xavi.

Două victorii, o remiză și o înfrângere sunt rezultatele lui Xavi pe banca Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Reacția lui Xavi după prima înfrângere suferită la Barcelona
  • Ce l-a enervat pe antrenorul catalanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și