Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Chelsea, gest uluitor în timpul momentului de solidaritate pentru Ucraina! I-au scandat numele lui Roman Abramovich, patronul echipei și unul dintre ologarhii apropiați de Vladimir Putin

Reclamă

Publicat: 5 martie 2022, 21:56 / Actualizat: 6 martie 2022, 1:35

Fanii lui Chelsea, gest uluitor în timpul momentului de solidaritate pentru Ucraina! I-au scandat numele lui Roman Abramovich, patronul echipei și unul dintre ologarhii apropiați de Vladimir Putin

Chelsea este campioana Europei

Profimedia

Reacţie impresionantă în timpul momentului de solidaritate pentru Ucraina

Înainte de fluierul de start din Burnley – Chelsea 0-4, cele două echipe s-au strâns pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de Ucraina, care a fost atacată de Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acel moment, suporterii campioanei Europei au început să scandeze numele lui Roman Abramovich, patronul clubului care a scos echipa la vânzare.

VEZI AICI MOMENTUL CU FANII LUI CHELSEA

După 18 ani petrecuți la conducerea clubului, Abramovich poate obține trei miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni. A anunțat că banii îi va dona unei fundații care va ajuta victimele războiului din Ucraina.

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut. Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Reclamă

„Următorul patron al lui Chelsea va fi unul de succes?” Thomas Tuchel a răspuns pe loc

Roman Abramovich a anunțat că vinde clubul Chelsea, după ce a fost acuzat că este unul dintre apropiații lui Vladimir Putin. Miliardarul rus își dorește ca tranzacția să fie realizată în următoarele zile și se vehiculează că va obține trei miliarde de euro pentru pachetul majoritar de acțiuni.

Thomas Tuchel a venit cu precizări despre situația de la echipă chiar înaintea meciului cu Burnley, din etapa a 28-a din Premier League. Antrenorul campioanei Europei l-a lăudat pe Abramovich și a recunoscut că este o mare incertitudine. Cei 100 de angajați se tem că își vor pierde postul.

Abramovich a fost și este un proprietar foarte, foarte pasionat, căruia îi pasă personal de echipă, de club și de performanță, ceea ce este foarte rar. Asta îl face foarte special. (Reporter: Și următorul patron va fi unul de succes?) Hai să vorbim peste 20 de ani și vom vedea. Cine cumpără Chelsea este norocos că o are.

Reclamă 4 / 0/3

Proprietarul nostru a decis să vândă clubul, dar vinde un club puternic, solid și foarte bine organizat la cel mai înalt nivel. Desigur că există incertitudine, ca în cazul tuturor oamenilor. Sunt aproape 100 de angajați în clădire și toată lumea se va simți diferit în privința asta.

Unii se vor simți speriați, alții se vor simți triști și cred că totul este permis pentru fiecare individ, dar putem și ar trebui să ne permitem să ne concentrăm pe ceea ce iubim cel mai mult și acesta este fotbalul„, a declarat Tuchel, la conferința de presă, potrivit bbc.com.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și