Închide meniul

„Următorul patron al lui Chelsea va fi unul de succes?” Thomas Tuchel a răspuns pe loc. Ce a spus despre viitorul său la campioana Europei

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2022, 15:34

Reclamă
„Următorul patron al lui Chelsea va fi unul de succes? Thomas Tuchel a răspuns pe loc. Ce a spus despre viitorul său la campioana Europei

Thomas Tuchel îl regretă deja pe Abramovich

Twitter Chelsea

Antrenorul campioanei Europei l-a lăudat pe Abramovich și a recunoscut că este o mare incertitudine. Cei 100 de angajați se tem că își vor pierde postul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel, anunț despre plecarea lui Roman Abramovich de la Chelsea

Abramovich a fost și este un proprietar foarte, foarte pasionat, căruia îi pasă personal de echipă, de club și de performanță, ceea ce este foarte rar. Asta îl face foarte special. (Reporter: Și următorul patron va fi unul de succes?) Hai să vorbim peste 20 de ani și vom vedea. Cine cumpără Chelsea este norocos că o are.

Proprietarul nostru a decis să vândă clubul, dar vinde un club puternic, solid și foarte bine organizat la cel mai înalt nivel. Desigur că există incertitudine, ca în cazul tuturor oamenilor. Sunt aproape 100 de angajați în clădire și toată lumea se va simți diferit în privința asta. Unii se vor simți speriați, alții se vor simți triști și cred că totul este permis pentru fiecare individ, dar putem și ar trebui să ne permitem să ne concentrăm pe ceea ce iubim cel mai mult și acesta este fotbalul„, a declarat Tuchel, la conferința de presă, potrivit bbc.com.

Tehnicianul ocupantei locului 3 din campionatul Angliei anunță că își dorește să rămână la echipă și din vară. A dezvăluit totuși că urmează o perioadă extrem de dificilă.

Îmi place să lucrez în Premier League și în Anglia și simt tradiția și dragostea pentru sport. Este un loc uimitor de a fi. Chelsea, din punctul meu de vedere, se potrivește perfect și îmi place să fiu aici și totul despre club. Sper că va continua.

Reclamă
Reclamă

Există o incertitudine, dar nu este întotdeauna așa pentru manageri? Așa că sunt antrenat să trăiesc cu ea la diferite niveluri și acesta este un nivel destul de mare, trebuie să fiu sincer. Dar gândesc pozitiv și sper că lucrurile se vor termina cu bine„, a precizat Thomas Tuchel.

Roman Abramovich a confirmat că vinde Chelsea

Roman Abramovich a recunoscut că este pe punctul de a o vinde pe Chelsea. Miliardarul rus a luat această decizie în contextul războiului din Ucraina, fiind considerat un apropiat al lui Vladimir Putin.

Mi se rupe sufletul că mă despart așa de acest club. Cu toate acestea, cred că acest lucru este în interesul echipei.

Reclamă

Sper că voi putea vizita Stamford Bridge pentru ultima dată, pentru a îmi lua rămas bun de la voi„, a fost mesajul lui Roman Abramovich pentru fani.

După 18 ani petrecuți la conducerea clubului, Abramovich poate obține trei miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni. A anunțat că banii îi va dona unei fundații care va ajuta victimele războiului din Ucraina.

Vânzarea clubului nu va fi accelerată, dar va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani, ci despre pasiune pură pentru joc și club„, a ținut să precizeze Abramovich în cadrul aceluiași comunicat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și