Închide meniul

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi. Ce a spus după ce a marcat cel mai rapid gol din carieră

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 22:23

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi. Ce a spus după ce a marcat cel mai rapid gol din carieră

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi

Foto: Profimedia

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi! Argentinianul a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat, în cazul în care Argentina nu ar fi câștigat Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a făcut o mărturisire incredibilă. Argentinianul a dezvăluit că dacă nu câștiga Cupa Mondială din Qatar s-ar fi retras de la echipa națională.

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi. Argentinianul a mărturisit tot

Lionel Messi a mărturisit tot. Fotbalistul care va semna cu Inter Miami a vorbit despre Cupa Mondială din Qatar, după ce a înscris cel mai rapid gol din cariera sa. Acesta a marcat după doar 79 de secunde, într-o partidă amicală cu Australia, câștigată de naționala sudamericană cu scorul de 2-0. Meciul s-a jucat la Beijing, în China.

„M-am simțit excelent la Cupa Mondială din Qatar. Știam că ar putea fi ultima mea Cupă Mondială și, sincer să fiu, dacă nu am fi câștigat trofeul nu cred că mai continuam la echipa națională.

Trebuia să încerc să câștig Cupa. Nu puteam încheia cariera știind că am câștigat tot ce se putea alături de club și pe plan individual, dar să nu reușesc să câștig nimic cu echipa națională. Aș fi simțit că lipsește ceva”, a spus Messi, după meciul cu Australia, potrivit argentinenilor de la ole.com.ar.

Reclamă

Messi a marcat cel mai rapid gol din carieră

Fotbalistul argentinian a reușit să înscrie în poarta selecționatei din Australia după doar 79 de secunde de la start-ul partidei. Acesta a făcut „șah-mat” apărarea adversarilor și a marcat, printr-un șut extraordinar direct în vinclul porții apărate de Mathew Ryan.

Lionel Messi a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Lionel Messi a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona. Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult. Eram foarte încântat să mă pot întoarce. Dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct”

Lionel Messi: „Nu am vrut să trec prin toate astea”

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și