Închide meniul

Real Madrid, aproape de a-l da afară pe Carlo Ancelotti! Cine i-ar putea lua locul italianului: Surpriza pregătită de către Florentino Perez

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 octombrie 2021, 22:16

Real Madrid, aproape de a-l da afară pe Carlo Ancelotti! Cine i-ar putea lua locul italianului: Surpriza pregătită de către Florentino Perez

Carlo Ancelotti ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Carlo Ancelotti / Profimediaimages

Real Madrid este foarte aproape de a-l demite pe italianul Carlo Ancelotti după o săptămână groaznică pentru madrileni. Trupa de pe Santiago Bernabeu are deja trei meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile şi Florentino Perez vrea o schimbare la echipă. Presa iberică spune că fostul selecţioner al Germaniei, Joachim Low ar fi pe lista lui Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, aproape de a-l da afară pe Carlo Ancelotti

Florentino Perez nu e deloc mulţumit de evoluţia Realului din ultima vreme. Carlo Ancelotti ar fi primit deja ultimatum. Dacă Real nu îşi revine, Joachim Low ar putea să-i ia locul. Remiză cu Villarreal, înfrângere cu Sheriff Tiraspol în Champions League și eșec în Catalunya, contra lui Espanyol. Acesta este bilanțul unei săptămâni de coșmar pentru Real Madrid, care a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

Potrivit publicației El Nacional, nici Florentino Perez nu este liniștit. Situația de la echipă este îngrijorătoare, iar oficialii clubului încep să aibă îndoieli cu privire la Carlo Ancelotti. Președintele ‘galacticilor’ ar putea alege să-l demită dacă rezultatele nu se vor îmbunătăți, iar jurnaliștii catalani scriu că Perez s-a gândit deja la înlocuitorul ideal al antrenorului.

Joachim Low i-ar putea lua locul lui Carlo Ancelotti

Joachim Low, liber de contract după despărțirea de echipa națională a Germaniei este printre favoriţii lui Florentino Perez. Ar fi capabil să-și contureze un proiect pe termen lung, în care să fie implicați și Mbappe și Haaland, fotbaliști pentru transferurile cărora madrilenii vor insista în următoarea perioadă de mercato. Înainte de a sta pe banca naționalei Germaniei, echipă pe care a condus-o în perioada 2006-2021, Joachim Low le-a antrenat pe Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, FC Tirol Innsbruck și Austria Viena.

„Trei jocuri la rând fără victorie, prea mult pentru o formație care aspiră la trofee. Dacă ținem cont că două dintre aceste meciuri au avut loc pe Bernabeu, unul împotriva unei echipe din Moldova, atunci situația nu poate fi considerată gravă, ci teribilă. Madridul se află într-o criză galopantă”, au spus cei de la Marca, pentru ca apoi jurnaliștii spanioli să concluzioneze: „Dacă joci astfel, nu vei câștiga nimic”.

Reclamă

Carlo Ancelotti a admis că echipa a făcut o partidă extrem de slabă cu Espanyol, dar speră ca pauza generată de meciurile echipelor naționale să fie benefică. Formația din capitala Spaniei va avea timp să analizeze greșelile comise și să le îndrepte.

„Am jucat prost. Nu sunt multe lucruri de spus. Am început jocul cu o idee și nu am reușit să ne păstrăm calmul și să urmărim acea idee. După primul golm au existat o mulțime de momente de confuzie. A fost cel mai prost joc de când am revenit la echipă. Acum avem pauza internațională și trebuie să reflectăm și să vedem cum echipa și-a schimbat atitudinea într-o săptămână. Am meritat înfrângerea, nu am avut reacție și suntem îngrijorați pentru că nu suntem obișnuiți să pierdem două partide la rând”, a spus Ancelotti la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și