Închide meniul
VIDEO

Real Madrid, ”avertisment” pentru PSG! Luka Modric și Eduardo Camavinga s-au întrecut în execuții ”galactice” în meciul cu Real Sociedad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2022, 23:53

Real Madrid, ”avertisment” pentru PSG! Luka Modric și Eduardo Camavinga s-au întrecut în execuții ”galactice” în meciul cu Real Sociedad

Real Madrid este liderul din La Liga

Profimedia

Luka Modric și Eduardo Camavinga s-au întrecut în execuții ”galactice” în Real Madrid – Real Sociedad

A fost nebunie totală pe Santiago Bernabeu în prima repriză a meciului Real Madrid – Real Sociedad. Oaspeții au deschis rapid scorul prin Mikel Oyarzabal, în minutul 10, dar ”galacticii” au avut nevoie de doar trei minute pentru a întoarce rezultatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 40, puștiul Eduardo Camavinga a egalat cu o execuție demnă de cele 31 de milioane de euro plătite pentru transferul său. Fotbalistul de 19 ani a marcat după o ”torpilă” de la aproximativ 30 de metri.

VEZI AICI EXECUȚIA FABULOASĂ A LUI EDUARDO CAMAVINGA

După doar 3 minute, Luka Modric i-a adus pe elevii lui Carlo Ancelotti în avantaj. ”Balonul de Aur” din 2018 a marcat cu o execuție la fel de spectaculoasă ca cea a coechipierului său.

VEZI AICI EXECUȚIA ULUITOAREA A LUI LUKA MODRIC

Reclamă

 

Anunț despre viitorul lui Kylian Mbappe în Marca! Vedeta lui PSG refuză un salariu halucinant pentru a semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis la ce echipă va juca.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Citește și:
Recomandări
  • Real Madrid, ”avertisment” pentru PSG
  • Luka Modric și Eduardo Camavinga s-au întrecut în execuții ”galactice”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și