Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4. Florentino Perez, la capătul răbdării! Decizia luată după umilința din El Clasico

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 17:12

Real Madrid – Barcelona 0-4. Florentino Perez, la capătul răbdării! Decizia luată după umilința din El Clasico

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

  • Florentino Perez vrea să-l transfere cu orice preț pe Erling Haaland
  • Decizia președintelui lui Real Madrid, după înfrâgerea-șoc cu Barcelona

Florentino Perez vrea să-l aducă cu orice preț pe Erling Haaland la Real Madrid

Real Madrid a suferit aseară una dintre cele mai rușinoase înfrângeri în fața marii rivale, Barcelona. “Los Blancos” au fost învinși cu 4-0 de trupa lui Xavi, chiar pe Santiago Bernabeu, iar rezultatul șocant l-a pus serios pe gânduri pe Florentino Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Rezultatul din El Clasico l-a convins pe Florentino Perez în privința lui Erling Haaland”, a notat Cadena Ser.

Președintele Realului vrea cu orice preț să mai transfere un atacant la finalul sezonului, pentru a umple golul uriaș lăsat în momentul în care golgheterul Karim Benzema este indisponibil.

Reclamă

Florentino Perez s-a decis 100% în privința lui Erling Haaland, după înfrângerea-șoc din El Clasico

Atacantul francez a fost accidentat aseară și a privit din tribune cum Real Madrid a fost distrusă de Barcelona. Din acest motiv, Florentino Perez va face tot ce îi va sta în putere pentru a-l aduce pe Erling Haaland, anunță Cadena SER.

“Florentino a realizat că Real Madrid nu poate avea rezultate uriașe fără un atacant care să-l înlocuiască pe Benzema, când francezul nu este disponibil. Florentino și-a dat seama de acest lucru și va forța și mai mult transferul lui Erling Haaland.”, a notat publicația Cadena Ser, citată de cotidianul As.

Reclamă

Jurnaliștii spanioli consideră că marea problemă a Realului, la ora actuală, este dependența de Karim Benzema. Mariano și Luka Jovic nu au reușit să suplinească absența starului francez, iar conducerea madrilenilor s-a săturat să aștepte. 

Erling Haaland este ținta numărul unu pentru postul de număr 9 al “galacticilor”. Presa iberică este de părere că atacantul norvegian s-ar înțelege excelent cu Kylian Mbappe, celălalt star dorit de Real Madrid în faza ofensivă.

Începe “curățenia” pe Santiago Bernabeu! Anunțul spaniolilor

Real Madrid dispune de un lot numeros, însă mulți jucători apar foarte rar în primul “11” al lui Carlo Ancelotti. Potrivit cotidianului As, există 9 jucători în echipa “galacticilor” care au jucat mai puțin de 1.000 de minute în stagiunea curentă.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Eden Hazard (879 de minute), Marcelo (568), Luka Jovic (475), Isco (341), Gareth Bale (270), Mariano (229), Andriy Lunin (210), Dani Ceballos (75) și Jesus Vallejo (14).

„O bancă mincinoasă!”, a titrat cotidianul As, după rezultatul-șoc din El Clasico.

Chiar dacă unii dintre cei 9 aflați pe „lista neagră” sunt fotbaliști cu mare experiență, care au strălucit în trecut, se pare că aventura lor în tricoul “blanco” se apropie cu pași repezi de sfârșit.

“Aceștia n-au ajuns la 1.000 de minute jucate în actualul sezon, iar în El Clasico n-au avut vreun cuvânt de spus. Cei 9 nici nu prea contează în alcătuirea primului „11” de către Carlo Ancelotti.

Mariano a jucat pentru că Ancelotti n-a avut de ales (n.r. – în El Clasico, fiind forțat de accidentarea lui Karim Benzema), dar acesta abia și-a făcut simțită prezența. Cei 9 au ușa deschisă să plece.”, au notat jurnaliștii As.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani