Închide meniul

Revoluție pe Santiago Bernabeu! 9 jucători vor pleca de la Real Madrid la finalul sezonului. Anunțul-șoc făcut de spanioli, după umilința din El Clasico

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 16:32

Revoluție pe Santiago Bernabeu! 9 jucători vor pleca de la Real Madrid la finalul sezonului. Anunțul-șoc făcut de spanioli, după umilința din El Clasico

9 jucători vor pleca de la Real Madrid la finalul sezonului

Profimedia

Revoluție la Real Madrid, după înfrângerea umilitoare cu Barcelona! 9 jucători sunt așteptați să plece la vară

Real Madrid a fost demolată de Barcelona în El Clasico, scor 0-4, chiar pe Santiago Bernabeu. Presa iberică a analizat situația actuală din vestiarul lui Carlo Ancelotti și a ajuns la concluzia că 9 jucători au șanse mari să părăsească echipa la vară, după încheierea sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid dispune de un lot numeros, însă mulți jucători apar foarte rar în primul “11” al lui Carlo Ancelotti. Potrivit cotidianului As, există 9 jucători în echipa “galacticilor” care au jucat mai puțin de 1.000 de minute în stagiunea curentă.

Este vorba despre Eden Hazard (879 de minute), Marcelo (568), Luka Jovic (475), Isco (341), Gareth Bale (270), Mariano (229), Andriy Lunin (210), Dani Ceballos (75) și Jesus Vallejo (14). 

Începe “curățenia” pe Santiago Bernabeu! Anunțul spaniolilor

„O bancă mincinoasă!”, a titrat cotidianul As, după rezultatul-șoc din El Clasico.

Chiar dacă unii dintre cei 9 aflați pe „lista neagră” sunt fotbaliști cu mare experiență, care au strălucit în trecut, se pare că aventura lor în tricoul “blanco” se apropie cu pași repezi de sfârșit.

Reclamă

“Aceștia n-au ajuns la 1.000 de minute jucate în actualul sezon, iar în El Clasico n-au avut vreun cuvânt de spus. Cei 9 nici nu prea contează în alcătuirea primului „11” de către Carlo Ancelotti.

Mariano a jucat pentru că Ancelotti n-a avut de ales (n.r. – în El Clasico, fiind forțat de accidentarea lui Karim Benzema), dar acesta abia și-a făcut simțită prezența. Cei 9 au ușa deschisă să plece.”, au notat jurnaliștii As.

Real Madrid este în continuare favorită să câștige titlul în La Liga și se află în cursa pentru trofeul UEFA Champions League, după „remontada” cu PSG, din optimile de finală. Totuși, eșecul usturător împotriva Barcelonei, venit după un joc extrem de slab, pune mari semne de întrebare în contextul viitorului lui Carlo Ancelotti și al celor 9 jucători pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după Real Madrid – Barcelona 0-4

„Startul a fost bun, dar cu 0-1 am pierdut controlul, au găsit locuri și ne-au rănit. Am început cu apărarea de trei, dar nu a ieșit, nu a fost noapte. Aveam un avantaj și trebuie să ne odihnim și să ne pregătim bine în următoarea două săptămâni.

Este greu pentru că este un El Clasico, am pierdut o bătălie. Avem un avantaj și trebuie să fim liniștiți, să recuperăm jucătorii accidentați. Nu trebuie să facem o dramă. Totul a mers prost, trebuie sa uitam și să mergem mai departe, avem un avantaj mare. E vina mea!, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și