Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi, în al 9-lea cer după victoria fabuloasă din El Clasico: “Am fost superiori fără îndoială!”. “Săgeți” către marea rivală: “Puteam da mai multe goluri!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 0:47

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi, în al 9-lea cer după victoria fabuloasă din El Clasico: “Am fost superiori fără îndoială!”. “Săgeți” către marea rivală: “Puteam da mai multe goluri!”

Real Madrid - Barcelona 0-4. Prima reacție a lui Xavi

Profimedia

Real Madrid – Barcelona 0-4. Prima reacție a lui Xavi, după măcelul catalanilor de pe Santiago Bernabeu

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi și-a condus echipa către o victorie incredibilă în El Clasico, chiar pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul catalanilor a avut cuvinte mari la adresa echipei sale, spunând că „puteam da mai multe goluri”.

E o zi de bucurie pentru suporterii Barcelonei. Puteam da mai multe goluri. Nu ne așteptam să le fim superiori chiar la Madrid. Ei au avut o săptămână de odihnă, noi am ajuns vineri din Turcia. Am făcut un meci spectaculos, sunt foarte mulțumit.

Am fost superiori fără îndoială, jocul și rezultatul îmi oferă o mare satisfacție și un zâmbet larg, dar trebuie să continuăm să muncim și să rămânem umili.”, a declarat Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a egalat un record vechi de 63 de ani

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a devenit cel de-al 3-lea antrenor al Barcelonei care câștigă primul său El Clasico la o diferență de cel puțin 4 goluri, în istoria La Liga.

Reclamă

Primii tehnicieni ai catalanilor care au reușit această performanță incredibilă au fost Ferdinand Daucik, scor 7-2, în 1951, și Helenio Herrera, scor 4-0, în 1959.

Așadar, Xavi a egalat un record impresionant vechi de 63 de ani, după numai 134 de zile petrecute pe banca Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid – Barcelona. Catalanii și-au distrus marea rivală! Umilință totală pe Santiago Bernabeu

Real Madrid – Barcelona. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în episodul 242 din El Clasico, în minutul 29. Aflat la debutul în El Clasico, atacantul Barcelonei a fost servit de Ousmane Dembele.

Același Dembele a pasat decisiv în minutul 38, când Araujo a reluat cu capul în plasă, imparabil. La pauză, formația lui Xavi conducea cu 2-0.

Pierre-Emerick Aubameyang, record fabulos în El Clasico! Starul Barcelonei, seară de vis

Coșmarul lui Real Madrid a continuat și după pauză. Ferran Torres a dus scorul la 3-0 în minutul 47, după un assist al lui Aubameyang. Starul gabonez și-a trecut apoi dubla în cont, în minutul 53, cu un lob superb peste Courtois.

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și