Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a egalat un record fantastic, vechi de 63 de ani! Seară magică pentru antrenorul catalanilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 0:20

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a egalat un record fantastic, vechi de 63 de ani! Seară magică pentru antrenorul catalanilor

Xavi, antrenorul celor de la FC Barcelona

Profimedia

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a egalat un record vechi de 63 de ani

Real Madrid – Barcelona 0-4. Xavi a devenit cel de-al 3-lea antrenor al Barcelonei care câștigă primul său El Clasico la o diferență de cel puțin 4 goluri, în istoria La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primii tehnicieni ai catalanilor care au reușit această performanță incredibilă au fost Ferdinand Daucik, scor 7-2, în 1951, și Helenio Herrera, scor 4-0, în 1959.

Așadar, Xavi a egalat un record impresionant vechi de 63 de ani, după numai 134 de zile petrecute pe banca Barcelonei.

Real Madrid – Barcelona. Catalanii și-au distrus marea rivală! Umilință totală pe Santiago Bernabeu

Real Madrid – Barcelona. Trupa catalană și-a umilit marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu. În minutul 53, tabela arăta 4-0 pentru formația blaugrana.

Reclamă

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în episodul 242 din El Clasico, în minutul 29. Aflat la debutul în El Clasico, atacantul Barcelonei a fost servit de Ousmane Dembele.

Același Dembele a pasat decisiv în minutul 38, când Araujo a reluat cu capul în plasă, imparabil. La pauză, formația lui Xavi conducea cu 2-0.

Pierre-Emerick Aubameyang, record fabulos în El Clasico! Starul Barcelonei, seară de vis

Coșmarul lui Real Madrid a continuat și după pauză. Ferran Torres a dus scorul la 3-0 în minutul 47, după un assist al lui Aubameyang. Starul gabonez și-a trecut apoi dubla în cont, în minutul 53, cu un lob superb peste Courtois.

Reclamă 4 / 0/3

În urma prestației de vis de pe Bernabeu, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul XXI care contribuie direct la 3 goluri la debutul în El Clasico.

Mai mult, Aubameyang a devenit primul jucător care marchează în 5 meciuri consecutive împotriva luI Real Madrid în secolul XXI. Cele 6 goluri marcate de gabonez în poarta “galacticilor” au venit în Champions League și La Liga.

Ousmane Dembele, pe urmele lui Xavi!

În același timp, Ousmane Dembele a devenit al doilea jucător al Barcelonei care oferă două assist-uri în prima repriză a unui El Clasico, pe Santiago Bernabeu, în secolul XXI. Primul a fost chiar Xavi, actualul său antrenor.

Ousmane Dembele a ajuns la 14 pase decisive oferite pentru Pierre Aubameyang, de-a lungul carierei. Niciun alt jucător n-a reușit mai multe assist-uri pentru gabonez de-a lungul timpului.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și