Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 1-1! Bătălia finală se dă pe Stamford Bridge! Uriaşul Benzema l-a salvat pe Zidane. Pulisic, gol magnific. Werner s-a făcut de râs

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 20:58

Real Madrid – Chelsea 1-1! Bătălia finală se dă pe Stamford Bridge! Uriaşul Benzema l-a salvat pe Zidane. Pulisic, gol magnific. Werner s-a făcut de râs

profimediaimages.ro

Real Madrid - Chelsea 1-1

Meciul dintre Real Madrid şi Chelsea a început tare. Werner a ratat şansa de a deschide scorul chiar în primele minute. Thibaut Courtois a ieşit la rampă şi şi-a salvat echipa. Totuşi, belgianul nu a avut reacţie la golul americanului Pulisic, care a înscris după ce s-a distrat cu defensiva madrilenilor. Acesta este primul fotbalist din SUA care marchează într-o semifinală de UCL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul londonezilor a durat doar un sfert de oră. Benzema a fost din nou magic pentru Real Madrid. Francezul a egalat cu o superexecuţie din voleu şi a ajuns la cota 71 în UEFA Champions League, reuşind să îl egaleze pe legendarul Raul. Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski sunt mai buni decât atacantul campioanei Spaniei.

La pauză s-a intrat cu scorul de 1-1, iar tabela a arătat acelaşi rezultat şi la finalul celor 90 de minute. Cele două echipe au dat impresia că se mulţumesc cu o remiză. Doar 3 şuturi pe spaţiul porţii au fost expediate în a doua jumătate a meciului. 

Reclamă

Astfel, în urma acestui rezultat, calificarea se decide la Londra. Chelsea porneşte cu prima şansă graţie golului marcat în deplasare. "Galacticii" au nevoie de o remiză cu gol marcat pentru a ajunge în prelungiri. 

Real Madrid – Chelsea 1-1

Min. 90: Fluier final la Madrid!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 80: Cele două echipe dau impresia că se mulţumesc cu un egal. Real Madrid nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii, în timp ce Chelsea a trimis două şuturi pe spaţiul porţii.

Min. 50: Ocazie Real Madrid! Benzema a trimis un șut puternic, însă mingea trece peste poarta lui Mendy.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Madrid, scor 1-1.

Reclamă

Min. 29: GOOOL Real Madrid! Benzema îi readuce pe "galactici" în joc, cu un voleu de senzaţie.

Min. 23: Ocazie Real Madrid! Benzema a lovit bara.

Min. 14: GOOOL Chelsea! Pulisic a deschis scorul, după ce s-a distrat cu defensiva madrilenilor.

Min. 9: Paradă de senzaţie a lui Courtois! Timo Werner a fost faţă în faţă cu portarul belgian, însă nu a reuşit să îl învingă!

Min. 1: A început meciul!

Real Madrid: Courtois – Militao, Varane, Nacho – Carvajal, Modric, Casemiro, Kroos, Marcelo – Benzema, Vinicius

Rezerve: Lunin, Altube – Hazard, Asensio, Odriozola, Isco, Mariano, Rodrygo, Arribas, Blanco, Gutierrez

Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger – Azpilicueta, Kante, Jorginho, Chilwell – Pulisic, Werner, Mount

Rezerve: Kepa, Caballero – Alonso, Abraham, Zouma, Giroud, Hudson-Odoi, Ziyech, Gilmour, James, Havertz, Emerson

Premieră în Champions League. Real Madrid şi Chelsea se întâlnesc în primul meci din istorie în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Echipa lui Zinedine Zidane este cu gândul la o nouă calificare în ultimul act al competiţiei. Ultimul succes al "galacticilor" în UCL a fost în 2018, când au trecut de Liverpool, scor 3-1. Înaintea meciului cu Chelsea, campioana Spaniei a călcat strâmb în La Liga, 0-0 cu Betis, şi a ratat şansa de a egala la puncte rivala Atletico.

De partea cealaltă, Chelsea are atenţia îndreptată spre trofeul UCL, unul dintre cele două pe care le mai poate câştiga în acest sezon. Ultimul succes în Champions League a venit în 2012, când "aristocraţii" au cucerit trofeul, după ce au câştigat la loviturile de departajare în faţa lui Bayern. În ultimul meci, echipa lui Thomas Tuchel a câştigat la limită duelul cu West Ham, 1-0, şi a urcat pe locul 4 în Premier League.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și