Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 1-1 | Jucătorii lui Zidane i-au mulţumit lui Benzema: "Golul lui a fost decisiv. Ştim câtă calitate are!"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 5:12

Reclamă
Real Madrid – Chelsea 1-1 | Jucătorii lui Zidane i-au mulţumit lui Benzema: "Golul lui a fost decisiv. Ştim câtă calitate are!"

profimediaimages

Karim Benzema a marcat singurul gol al lui Real Madrid contra lui Chelsea în semifinalele Champions League

Raphael Varane i-a mulţumit lui conaţionalului său, Karim Benzema, la finalul meciului dintre Real Madrid şi Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Chelsea 1-1 | Raphael Varane i-a mulţumit lui Karim Benzema

"Am văzut două meciuri într-unul singur. Ei au început mai bine, au făcut pressing. De asta au creat atât de mult pericol în startul partidei.

După golul lui Benzema am intrat în meci, iar în repriza a doua am jucat mai bine. Vom vedea ce am învăţat din acest meci pentru retur. 

În acest gen de meciuri, golul lui Karim a fost decisiv şi a schimbat faţa meciului. Ştim câtă calitate are. Ne ajută enorm. Avem nevoie să ieşim cu ambiţie mare şi să mergem la victorie la Londra", a spus Raphael Varane, citat de realmadrid.com.

Real Madrid – Chelsea 1-1 | Zinedine Zidane: "Mereu am jucat bine în deplasare"

Real Madrid – Chelsea s-a terminat 1-1, iar calificarea se va decide în returul de pe Stamford Bridge. Zinedine Zidane se așteaptă la un retur infernal. De cealaltă parte, Thomas Tuchel vrea a doua finală de Champions League consecutivă.

Reclamă
Reclamă 4

Chelsea a început în forță partida de la Madrid, iar Werner a avut o primă ocazie uriașă. Pulisic, cel care i-a pasat neamțului, n-a mai greșit ținta și a devenit primul american care dă gol într-o semifinală de Champions League. Pulisic a marcat în minutul 14, dar Benzema a restabilit egalitatea un sfert de oră mai târziu. 

Francezul a ajuns la 71 de reuşite, la fel ca Raul, într-un clasament select al golgheterilor all-time din UCL. Doar Ronaldo, Messi şi Lewandowski au cifre mai bune decât Benzema.

”Rezultatul este echitabil. Suntem mulțumiți cu ce am făcut în acest joc. Acum așteptăm returul, mereu am jucat bine în deplasare", a spus Zidane, după remiza cu Chelsea.

Reclamă

"Vom pregăti jocul pentru o victorie. Va fi greu, dar trebuie să fim încrezători și pozitivi”, a spus Tuchel, la finalul partidei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:28

Gigi Becali a anunţat înlocuitorul ideal pentru Edi Iordănescu la naţionala României: „L-aş pune în 3 secunde!”

19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și