Închide meniul
NEWS ALERT

Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe! Anunțul bombă în presa din Spania. Ce răspuns a dat PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 22:40

Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe! Anunțul bombă în presa din Spania. Ce răspuns a dat PSG

Kylian Mbappe

Profimedia

Mai multe publicații internaționale au scris, marți seară, că Real Madrid a demarat oficial negocierile cu PSG pentru transferul lui Kylian Mbappe. Potrivit El Chiringuito, oferta galacticilor se ridică până la 160 de milioane de euro, iar surse din cadrul clubului au confirmat informația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe

Și jurnalistul Fabrizio Romano a confirmat faptul că Real Madrid a ofertat 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Deocamdată, șeicii de la PSG nu au oferit undă verde transferului. Jucătorul a refuzat nu mai puțin de trei oferte de prelungire a contractului din partea francezilor.

Ibericii scriu că nicio altă operațiune efectuată vreodată de Florentino Perez nu a fost făcută cu atâta grijă și atenție la detalii. De altfel, întreaga afacere depinde de numai doi protagoniști. Este vorba despre Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, și Emirul Qatar-ului, Tamim Bin Hamad Al Zani.

Reclamă

Mingea este în terenul Emirului, care știe că Mbappe ar fi tentat să plece. Odată ce Al Zani își va da acordul, Florentino va demara toată procedura necesară, fără intermediari. Se pare că totul este plină desfășurare.

Jurnaliștii spanioli anunță că toate jocurile sunt aranjate, astfel că Mbappe așteaptă momentul potrivit sa anunțe oficial că nu vrea să rămână la PSG, în timp ce Florentino Perez se ocupă de negocierile cu Emirul Qatar-ului.

Kylian Mbappe s-a săturat de PSG

Mbappe a intrat în ultimul an de contract şi vrea să plece pentru a nu fi în „umbra” lui Lionel Messi şi a lui Neymar. Mai are o săptămână pentru a-l convinge pe Nasser Al-Khelaifi să îl lase să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima ofertă de la PSG refuzată de Mbappe consta într-un contract pe o perioadă de cinci ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Salariul urma să îi fie mărit considerabil, dar tot ar fi încasat mai puţin decât Messi şi Neymar.

Directorul sportiv Leonardo şi-a pierdut speranţa. „Mbappe vrea să plece de la PSG până pe 31 august, dar rămân două mari obstacole: Real Madrid să facă o ofertă oficială, iar PSG să o accepte. Până acum, un singur club şi-a manifestat concret interesul şi este din Anglia„, anunţă sursa citată anterior.

În condiţiile actuale, liderul din campionatul Franţei încearcă să îi găsească înlocuitor lui Mbappe. Atacantul lui Everton, Richarlison, este principala ţintă a lui PSG. Brazilianul care a înscris 7 goluri în ultima ediţie din Premier League este bun prieten cu Neymar. RMC Sport transmite că deja au apărut primele contracte.

 

Recomandări
  • Real Madrid, ofertă pentru Kylian Mbappe
  • Galacticii oferă 160 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și