Închide meniul

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului! Fotbalistul pentru care Florentino Perez sparge banca

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 10:47

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului! Fotbalistul pentru care Florentino Perez sparge banca

Florentino Perez forţează trei transferuri "galactice" la Real Madrid

Florentino Perez, încântat înaintea finalei Champions League / Profimedia

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului! „Los Blancos” vor să-l transfere pe Jude Bellingham, superstarul celor de la Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar 19 ani, mijlocașul englez este cotat la 110 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului!

Conform presei din Spania, Florentino Perez este decis să spargă banca pentru transferul englezului. Nu mai puțin de 270 de milioane de euro este pregătită Real Madrid să ofere pentru Bellingham.

Pe lânga talentul extraordinar al mijlocașului, în calcul este luată și vârsta fotbalistului. Având doar 19 ani, potențialul său este unul uriaș, iar Florentino Perez vrea să-și asigure viitorul, mai ales după ce Kylian Mbappe nu a putut fi adus pe „Bernabeu”.

Transferat de Borussia Dortmund de la Birmingham în sezonul 2020/2021, Jude Bellingham a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți jucători de pe Signal Iduna Park.

Reclamă

Mai mult decât atât, mijlocașul are un rol esențial și în angrenajul naționalei Angliei. La Cupa Mondială din Qatar, Bellingham a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Gareth Southgate.

Mutarea vine și din dorința madrilenilor de a face schimbul de generații, mai ales la mijlocul terenului.

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid: „Toată lumea era obsedată!”

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid. Starul portughez a scris istorie în cei 9 ani petrecuți la clubul de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Printre altele, CR7 a contribuit la câștigarea a 4 trofee UEFA Champions League și spune că primul, din sezonul 2013/2014, rămâne cel mai de preț moment din perioada de la Real.

În urmă cu aproape 9 ani, Real Madrid cucerea „La Decima”, al 10-lea trofeu UCL din istoria clubului.

La 4 ani și jumătate de la despărțirea de „Los Blancos”, Cristiano Ronaldo a povestit care era atmosfera din vestiar înainte de marea finală din Portugalia, câștigată dramatic în fața lui Atletico Madrid, după loviturile de departajare.

„Toată lumea era obsedată să câștige trofeul!”, și-a amintit Cristiano Ronaldo, cel care a transformat penalty-ul decisiv în meciul de la Lisabona.

„La Real Madrid, mereu se dorește câștigarea Champions League. Am simțit că, an după an, presiunea creștea din ce în ce mai mult. La Decima a fost ce ne-am dorit, cea mai specială victorie. La Decima cu Real Madrid este o victorie pe care o voi ține minte toată viața. Nu voi uita niciodată.

Când semnezi cu Real Madrid, simți că triumful în Champions League este un fel de obsesie, toată lumea era obsedată să câștige trofeul cu numărul 10. Am câștigat Champions League de patru ori în cinci ani. Este wow. Dar cred că am fi putut câștiga de mai multe ori.

La Decima a fost cel mai special dintre toate, finala s-a jucat în Portugalia. Este un moment pe care mi-l voi aminti toată viața”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de madriduniversal.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și