Închide meniul

Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 martie 2024, 9:06

Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!

Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare

Lionel Messi şi Luis Suarez se bucură după un gol marcat / Profimedia Images

Recital Messi şi Suarez în Inter Miami – Nashville 3-1. Fiecare dintre ei a înscris o dată şi a dat un assist, iar Inter Miami s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suarez a deschis scorul în minutul 8, din pasa lui Messi, căpitanul lui Inter Miami, care a dublat avantajul gazdelor în minutul 23. Suarez a oferit apoi pasa decisivă la golul al treilea al grupării din Florida, marcat în minutul 63 de finlandezul Robert Taylor, cel care l-a înlocuit pe Messi în repriza secundă (49).

Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!

Nashville a redus din handicap în timpul adiţional, prin englezul Sam Surridge (90+3), relatează agerpres.ro. În meciul tur, scorul a fost egal, 2-2.

Lionel Messi a marcat cinci goluri în cinci partide disputate de la debutul acestui an pentru Inter Miami, în timp ce „El Pistolero” Suarez a ajuns la patru reuşite în şase partide.

Inter Miami va înfrunta în faza următoare a competiţiei câştigătoarea partidei dintre echipa mexicană Monterrey şi formaţia americană Cincinnati FC, programată joi. În tur, mexicanii s-au impus cu 1-0 în Ohio.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut spectacol şi în Inter Miami – Orlando

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut spectacol total şi în Inter Miami – Orlando 5-0! Starul argentinian şi cel uruguayan au marcat fiecare câte două goluri. Inter Miami e lider în Conferinţa de Est din MLS, cu 7 puncte după 3 meciuri disputate.

Luis Suarez a fost declarat cel mai bun jucător al meciului. Pe lângă cele două goluri marcate, el a oferit assist-uri la alte două goluri, contribuind serios şi la reuşita lui Messi de 4-0.

Luis Suarez a înscris în minutele 4 şi 11. În minutul 29, el avea să paseze decisiv pentru golul de 3-0, marcat de Robert Taylor.

În minutul 44 al întâlnirii, Suarez a introdus din nou mingea în poartă, dar reuşita lui a fost anulată pentru offside. Jucătorii lui Inter Miami au contestat decizia. Assist-ul fusese al lui Messi.

În repriza a doua, Lionel Messi avea să marcheze de două ori. Ambele reuşite ale lui Messi au fost rare. Mai întâi, în minutul 57, mingea a ajuns la Messi după ce un adversar a salvat dramatic un balon trimis de Jordi Alba care se ducea în poartă. Messi a înscris uşor în poarta rămasă goală.

Al doilea gol al lui Messi a fost marcat de argentinian cu capul, în minutul 62. Reuşitele lui Messi cu lovituri de cap sunt, de asemenea, rare. Argentinianul a trimis perfect după o centrare a lui Luis Suarez.

Messi, Suarez şi Jordi Alba au adus tiki-taka de la Barcelona în Statele Unite

Lionel Messi, Luis Suarez şi Jordi Alba se simt de minune în Statele Unite. Uruguyanul a marcat primele sale două goluri în MLS în meciul Inter Miami – Orlando 5-0.

Reclamă

Messi şi Jordi Alba colaboraseră de minune şi în meciul anterior, LA Galaxy – Inter Miami 1-1.

Argentinianul a marcat un gol senzaţional în duelul de pe terenul lui Los Angeles Galaxy, chiar în prelungirile partidei încheiate la egalitate, 1-1.

După ce şi-a trecut în cont un assist în partida din prima etapă, Messi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în etapa a doua. Messi şi Jordi Alba şi-au adus aminte de perioada Barcelona şi au făcut show la faza care a decis meciul.

Messi şi Alba au combinat de patru ori pentru a trece de toată apărarea lui Los Angeles Galaxy, iar sud-americanul a încheiat faza cu un şut imparabil. „Doi prieteni care se distrează pe teren”, a fost şi reacţia comentatorului american.

Pentru Lionel Messi, golul marcat în a doua etapă de MLS i-a adus şi o performanţă incredibilă: starul de 36 de ani a ajuns la 20 de sezoane consecutive cu gol marcat, în perioada 2005-2024. Messi a ajuns deja la 3 goluri în 3 partide în acest sezon de MLS.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și