Închide meniul

Robert Lewandowski aşteaptă Balonul de Aur 2020! Cum a reacţionat superstarul lui Bayern după ce vorbele sale ar fi fost interpretate greşit: „M-aș bucura foarte mult dacă Messi ar fi ascultat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 decembrie 2021, 15:44

Robert Lewandowski aşteaptă Balonul de Aur 2020! Cum a reacţionat superstarul lui Bayern după ce vorbele sale ar fi fost interpretate greşit: „M-aș bucura foarte mult dacă Messi ar fi ascultat!

Robert Lewandowski a câștigat FIFA The Best

Profimedia

Robert Lewandowski aşteaptă Balonul de Aur 2020

Robert Lewandowski susţine că vorbele sale despre Lionel Messi au fost interpretate greşit. „Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale”, spunea superstarul lui Bayern despre câştigătorul Balonului de Aur 2021. Totuşi, „Lewa” se refera la cu totul altceva, motiv pentru care a clarificat situaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Comentariile mele au fost interpretate greșit. Nu am spus niciodată că nu au fost sincere cuvintele lui Messi. Dimpotrivă, discursul său din cadrul ceremoniei de la Paris când a spus că, în opinia sa, merit Balonul de Aur 2020, m-a emoționat și m-a făcut cu adevărat fericit.

Prin comentariile mele, asta am vrut să spun: că m-aș bucura foarte mult dacă vorbele lui Messi ar fi ascultate. Îl respect și apreciez peste măsură pe Lionel Messi și din nou îl felicit pentru câștigarea Balonului de Aur 2021″, a declarat Lewandowski pentru Kanale Sportowym.

Citește și:

Ce a spus Robert Lewandowskireacția despre Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur

Recent, Robert Lewandowski a vorbit pentru prima oară deschis despre Balonul de Aur pe care l-a pierdut în fața lui Lionel Messi, la Paris. Atunci, argentinianul a avut un mesaj clar: Lewa ar fi trebuit să primească premiul pentru 2020.

”Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale. Am fost atât de aproape, am concurat cu Messi pentru trofeu… Cu siguranță că îl respect pentru felul în care joacă și pentru că a câștigat premiul. Faptul că i-am făcut concurență arată la ce nivel pot ajunge.

Reclamă

Am fost foarte trist și a fost un lucru bun că nu am avut meci la mijlocul săptămânii, după gală. Nu pot spune că sunt mulțumit de decizia France Football. Dimpotrivă. Mă simt neîmplinit”, a spus Lewandowski, citat de polonezii de la Moc Futbolu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și