Închide meniul

Robert Lewandowski, marea lovitură pregătită de PSG! Superstarul lui Bayern, aşteptat la Paris lângă Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2022, 11:44

Robert Lewandowski, marea lovitură pregătită de PSG! Superstarul lui Bayern, aşteptat la Paris lângă Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe

Robert Lewandowski, ţinta lui PSG

Robert Lewandowski, într-o partidă pentru Bayern/ Profimedia

Robert Lewandowski, marea lovitură pregătită de PSG! Barcelona are competiţie pentru a-l transfera pe Lewa, după ce PSG este interesată de serviciile atacantului lui Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski este pe cale să se despartă de Bayern Munchen după 8 sezoane. Barcelona este principala candidată pentru semnătura vârfului polonez, însă PSG ţinteşte să îl aducă alături de Messi, Neymar şi Mbappe.

PSG vrea să-l transfere pe Robert Lewandowski

Barcelona şi-a manifestat interesul pentru transferul lui Robert Lewandowski. Trupa lui Xavi se pregăteşte pentru un nou sezon, după o stagiune în care nu a avut rezultate notabile. Pe lângă catalani, şi campionii Franţei sunt interesaţi de serviciile lui Lewa. PSG este varianta de rezervă pentru atacant, în cazul în care transferul pe Camp Nou va pica.

După prelungirea contractului lui Mbappe, PSG mai vrea să aducă un atacant de clasă pe Pac de Princes. Conform L’Equipe, un golgheter precum Lewandowski ar fi jucătorul perfect într-o echipă încărcată de vedete precum cea a PSG-ului.

Robert Lewandowski insistă de câteva săptămâni ca perioada sa la Bayern Munchen a luat sfârşit. Astfel, un transfer în această vară pare tot mai iminent.

Reclamă

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Reclamă 4 / 0/3

Cum îşi forţează Robert Lewandowski plecarea de la Bayern Munchen

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona. Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Pe de altă parte, Bayern Munchen râde de Barcelona, care îl vrea cu orice preţ pe Robert Lewandowski. Uli Hoeness, preşedintele de onoare al campioanei Germaniei, a oferit o replică acidă când a fost întrebat despre transferul golgheterului bavarezilor.

„Barcelona vrea să îl transfere pe Lewandowski, dar are o datorie de 1.3 miliarde euro. În Germania erau în faliment de mult timp. Bate falimentul la uşă şi ei fac oferte de milioane unui jucător de la Bayern. Nimeni nu vrea ca Lewandowski să plece. Nu am găsit încă un înlocuitor. Poate va rămâne!”, a spus Uli Hoeness, citat de Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și