Închide meniul

Suma cerută de Bayern în schimbul lui Robert Lewandowski. Atacantul este aşteptat de Xavi la Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 15:37

Suma cerută de Bayern în schimbul lui Robert Lewandowski. Atacantul este aşteptat de Xavi la Barcelona

Suma cerută de Bayern în schimbul lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, într-un meci pentru Bayern Munchen/ Profimedia

Bayern i-a stabilit preţul lui Robert Lewandowski. Barcelona, clubul care şi-a manifestat interesul pentru obţinerea semnăturii atacantului polonez, trebuie să plătească 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski se află pe picior de plecare de la Bayern, după opt sezoane petrecute la Munchen. Atacantul este decis să o părăsească pe campioana din Bundesliga, iar Barcelona a făcut mai multe oferte pentru acesta în ultima perioadă.

Suma cerută de Bayern în schimbul lui Robert Lewandowski

Barcelona îl are ca principală ţintă pe Robert Lewandowski. Atacantul şi-a manifestat dorinţa de a ajunge pe Camp Nou, ruptura dintre el şi bavarezi fiind definitivă. Deşi mai are contract pentru încă un sezon cu Bayern, Lewa pare a fi hotărât să nu-şi ducă înţelegerea la sfârşit.

Oficialii lui Bayern cer 50 de milioane în schimbul lui Robert Lewandowski, anunţă sport.es. Ultima ofertă făcută de „catalani” pentru vârful polonez a fost de 32 de milioane de euro, iar sursa citată anunţă că Barca va mai face una, adăugând 8 milioane la precedenta. La suma de 40 de milioane oferită de Barcelona s-ar mai adăuga alte 10, în funcţie de anumite bonusuri. În condiţiile acestea, cele două părţi ar putea ajunge destul de repede la un acord.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

Reclamă

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vârful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Sadio Mane s-a înţeles cu Bayern Munchen

Sadio Mane a ajuns la o înţelegere cu Bayern Munchen, pentru un transfer în Germania. Liverpool, echipa pentru care Mane a evoluat timp de 6 sezoane, va primi în schimbul său 40 de milioane de euro, anunţă presa din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Sadio Mane o va părăsi pe Liverpool, după 6 ani. Senegalezul evolua din iulie 2016 pentru „cormorani”, când era transferat de la Southampton. Mane şi-a exprimat dorinţa de a o părăsi pe Liverpool în această pauză competiţională, dând curs ofertei de la Bayern Munchen.

În schimbul lui Sadio Mane, Liverpool va primi 40 de milioane de euro. Pentru început, „cormoranii” vor primi 32 de milioane, la care se vor mai adăuga alte 8, în funcţie de anumite criterii, anunţă The Sun.

În primă fază, Liverpool a refuzat două oferte venite din partea lui Bayern pentru Mane. Însă, oficialii bavarezi au forţat transferul senegalezului de 30 de ani, ajungând la o înţelegere cu şefii de pe Anfield după o vizită în Anglia.

În tricoul lui Liverpool, Sadio Mane a câştigat tot ce se putea câştiga. A devenit campion în Premier League, în 2020, şi a cucerit Champions League în 2019, după o finală cu Tottenham. La acestea se mai adaugă şi Cupa Angliei şi Cupa Ligii, trofee câştigate anul acesta, după finale spectaculoase, terminate la loviturile de departajare cu Chelsea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și