Închide meniul

Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 8:59

Reclamă
Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică

Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică

Rodrygo, în timpul unui meci / Profimedia

Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Starul lui Real Madrid nu se află pe lista cu cei 30 de nominalizaţi la prestigiosul trofeu acordat de France Football.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, campioana Europei din sezonul trecut, are însă şapte jucători nominalizaţi: Toni Kroos, Jude Bellingham, Fede Valverde, Dani Carvajal, Antonio Rudiger şi Kylian Mbappe.

Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică

La câteva ore după ce lista cu cei 30 de jucători a fost publicată, Rodrygo a venit cu o reacţie categorică. Starul lui Real Madrid a postat un colaj pe Instagram în care sărută trofeele câştigate sezonul trecut, dar şi mai multe poze din partide în care şi-a lăsat amprenta, alături de două emojiuri.

Neymar, coechipierul său de la echipa naţională a Braziliei, a reacţionat şi el. Fostul star al Barcelonei consideră că este o nedreptate ce i s-a întâmplat lui Rodrygo: „Minim top 5 mondial! Superstar”.

Reclamă
Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Toni Kroos, jucător retras din activitate după EURO 2024, germanul a avut un mesaj savuros pentru ceilalţi foşti coechipieri de la Real Madrid nominalizaţi la Balonul de Aur: „Haide. Voi puteţi câştiga şi anul viitor”.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Din anul 2003 nu s-a mai întâmplat ca unul dintre cele două superstaruri să nu se afle pe lista jucătorilor care se luptă pentru marele trofeu.

Reprezentanții revistei France Football au publicat lista jucătorilor nominalizați la marele trofeu în decursul zilei de miercuri.

Reclamă

Lipsa lui Lionel Messi și a lui Cristiano Ronaldo este cauzată de faptul că aceștia nu mai joacă la echipe din prim-planul fotbalului mondial, chiar dacă au cifre excepționale în campionatele interne, dar și de faptul că, față de ediția precedentă, câștigată de argentinian, în anul precedent nu s-a jucat Cupa Mondială.

Principalul motiv pentru care Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur în 2023 a fost legat de faptul că argentinianul a cucerit Cupa Mondială din Qatar, în 2022, alături de selecționata Argentinei. Totuși, surprinzător este că superstarul de la Inter Miami a câștigat ultima ediție de Copa America, lucru care, se pare că, nu a fost suficient pentru a obține o nominalizare.

Iată lista completă a jucătorilor care au fost nominalizați pentru Balonul de Aur 2024:

Ediția din 2024 a Balonului de Aur va fi decernată pe data de 28 octombrie.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:39

San Marino, prima victorie într-un meci oficial! A pus capăt unei serii de 140 de înfrângeri! Rezultatele de joi

8:23

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: „E un fan al Rapidului! E incredibil!”

8:00

Ar trebui să introducă McLaren ordine de echipă? Analiza lui Adrian Georgescu

23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 6 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial
Citește și