Închide meniul

Ronald Koeman, mesaj emoţionant pentru Leo Messi: „Asta te face cel mai bun jucător din lume!” Antrenorul Barcelonei nu îşi poate reveni după anunţul care a şocat planeta

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 18:28

Ronald Koeman, mesaj emoţionant pentru Leo Messi: „Asta te face cel mai bun jucător din lume! Antrenorul Barcelonei nu îşi poate reveni după anunţul care a şocat planeta

Ronald Koeman, mesaj pentru Messi

Profimedia

Ronald Koeman, mesaj emoţionant pentru Leo Messi

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Anunţul a şocat întreaga planetă, iar Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, i-a transmis un mesaj emoţionant fostului său elev, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist al planetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Încă îmi este greu să înţeleg că nu o să mai joci pentru FC Barcelona. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, Leo Messi. M-am bucurat cu adevărat de sezonul în care am lucrat împreună. Sunt impresionat de etica ta de lucru şi de dorinţa ta de a câştiga. Asta te face cel mai bun jucător din lume. Vă doresc ţie şi familiei tale toate cele bune!”, este mesajul transmis de Koeman pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ronald Koeman (@ronaldkoeman)

Leo Messi, conferinţă de presă pe Camp Nou! Argentinianul va anunţa unde va juca sezonul viitor

FC Barcelona a anunţat că argentinianul Lionel Messi va susţine o conferinţă de presă, duminică, de la ora locală 12.00.

Reclamă

Evenimentul, care va începe la ora 13.00 a României, va avea loc în sala Auditori 1899 a stadionului pe care Messi a scris istorie.

Fotbalistul le va vorbi fanilor la două zile după ce FC Barcelona a anunţat oficial despărţirea.

Messi deţine recordurile de prezenţe, goluri şi titluri în tricoul catalanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cine a sunat Leo Messi după ce a fost anunţată despărţirea de Barcelona

The Athletic notează că jucătorul l-ar fi sunat deja pe antrenorul Mauricio Pochettino, cei doi având în comun faptul că sunt argentinieni şi au trecut pe la Newell’s Old Boys.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Acordul dintre Lionel Messi și PSG a fost anunțat de Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar.

“Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Apoi a postat o poză cu Messi și Sergio Ramos.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și