Închide meniul

Lionel Messi, conferinţă de presă pe Camp Nou. Argentinianul va anunţa unde va juca sezonul viitor

Reclamă

Publicat: 7 august 2021, 16:34

Lionel Messi, conferinţă de presă pe Camp Nou. Argentinianul va anunţa unde va juca sezonul viitor

Lionel Messi

Profimedia

FC Barcelona a anunţat că argentinianul Lionel Messi va susţine o conferinţă de presă, duminică, de la ora locală 12.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, conferinţă de presă pe Camp Nou

Evenimentul, care va începe la ora 13.00 a României, va avea loc în sala Auditori 1899 a stadionului pe care Messi a scris istorie.

Fotbalistul le va vorbi fanilor la două zile după ce FC Barcelona a anunţat oficial despărţirea.

Messi deţine recordurile de prezenţe, goluri şi titluri în tricoul catalanilor.

Reclamă

Messi, acord cu PSG

În acest moment, acordul dintre Lionel Messi și PSG este considerat aproape oficial. Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar, i-a dat de gol pe cei de la PSG.

“Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Messi ar putea fi prezentat oficial marți.

Lionel Messi încă nu a oferit nicio declaraţie după ce a fost oficializată despărţirea de Barcelona. La Sexta susţine că mai mulţi foşti colegi l-au vizitat sâmbătă acasă. Aceştia şi-au transmis susţinerea pentru Messi şi pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la acest club! O fac în numele tuturor celor care ți-au fost alături. Erai un copil când ai sosit, iar acum pleci din postura de cel mai mare jucător din istorie. Ai dus clubul pe culmile gloriei. Sunt mândru că mă pot lăuda cu faptul că am jucat împreună”, a scris Busquets, unul dintre liderii echipei.

„Toți băieții care ajung la La Masia visează să joace alături de tine. Mă simt norocos că am reușit asta. Vreau să îți mulțumesc pentru cei acești doi ani, pentru toate gesturile tale de afecțiune și pentru tot ce m-ai învățat”, a transmis şi Ansu Fati, puştiul de 18 ani care este privit ca un urmaş al lui Messi pe Camp Nou.

Licitaţie pentru Lionel Messi

După despărţirea de Barcelona, Lionel Messi a devenit obiectul unei licitaţii între marile grupări ale lumii. PSG, favorită pentru a-i obţine semnătura, are concurenţă din partea lui Chelsea şi a lui Al Sadd.

În schimb, Manchester City a precizat că nu îl poate transfera pe Lionel Messi. Anunţul a fost făcut chiar de Pep Guardiola, care a fost convins că argentinianul va rămâne la Barcelona.

„A fost o surpriză pentru toţi. Preşedintele Laporta a fost foarte clar. Nu am vorbit nici cu Messi, nici cu Laporta, dar când ai aproape 500 de milioane de euro pierderi într-un an, trebuie să iei o decizie, din păcate”, a declarat Pep Guardiola, citat de as.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și