Închide meniul
VIDEO

Ronaldo Deaconu, gol superb pentru Korona Kielce. Românul a fost decisiv

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 21:04

Ronaldo Deaconu, gol superb pentru Korona Kielce. Românul a fost decisiv

Ronaldo Deaconu a marcat un gol superb pentru Korona Kielce

Captură Twitter

  • Ronaldo Deaconu a marcat un gol superb pentru Korona Kielce
  • Românul a fost decisiv pentru echipa sa

Ronaldo Deaconu a marcat un gol superb pentru Korona Kielce. De altfel, acesta a fost singurul gol al partidei cu Miedz Legnica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul român Ronaldo Deaconu a înscris, sâmbătă, golul victoriei echipei sale, Korona Kielce, în meciul disputat pe teren propriu cu Miedz Legnica, în campionatul primei ligi poloneze, Ekstraklasa.

Ronaldo Deaconu, gol superb pentru Korona Kielce

Korona Kielce s-a impus cu 1-0 în etapa a 26-a din Ekstraklasa. Unicul gol al meciului a fost înscris de mijlocaşul român Ronaldo Deaconu, în minutul 12, scrie news.ro.

Reclamă

Deaconu a fost înlocuit în minutul 64 al meciului. Celălalt fotbalist român al Koronei Kielce, Marius Briceag, a fost integralist. În clasament, Korona se află pe locul 13, cu 30 de puncte, victoria obţinută în faţa ultimei clasate scoţând-o pentru moment din zona retrogradării.

Reclamă

Ronaldo Deaconu l-a certat pe Gică Hagi după ce nu l-a propus, și pe el, la națională

Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, s-a declarat uimit de faptul că Gică Hagi nu l-a propus la națională. Totodată, acesta a avut un discurs critic la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

„M-a sunat cineva din România și mi-a zis «Băi, Rony, tu ești invizibil pentru toată lumea, mă… Uite ce a zis Hagi». Și mi-a dat articolul. Îmi dau seama că este o luptă între titani, sunt polemici la nivel înalt în fotbal, dar cum să fie Ghiță singurul român care joacă titular în Polonia? Eu nu exist?

Eu înțeleg să stau cuminte în banca mea, să fiu modest și să-mi aștept rândul, dar când aud că până și pentru «Rege», care m-a dorit foarte tare cu un an în urmă, sunt invizibil… Mie și acum îmi pare rău că am ales milioanele din China în detrimentul Farului, pentru că e cea mai mare greșeală a mea în fotbal, iar în România m-aș întoarce doar la Farul, pentru că acolo este fotbal adevărat, ofensiv.

Reclamă 4 / 0/3

Scuzați-mi lipsa de modestie, dar să mă mai prezint și eu dacă n-are cine să o facă. Adică, dacă n-am agent puternic, club puternic, interese puternice… Nu e doar Ghiță titular în Polonia. Eu sunt jucător de bază al echipei de 20 de meciuri în Polonia, campionat puternic, imediat sub cele cinci de top ale Europei, am reușite, sunt titular meci de meci. 

Încă din iarnă, echipe mari din Polonia s-au interesat de mine. În ultimele trei sezoane, am jucat titular, adică 60 de meciuri la Gaz Metan, toate meciurile în China și 20 de meciuri în prima ligă a Poloniei, 90 de meciuri în total jucate titular, 45 de goluri sau pase de gol. Concret, statistica nu minte”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: "Asta e important"
Liga 1 • 2 mart., 22:32
Ce a spus Ronaldo Deaconu despre lupta la play-off, după egalul dintre Farul şi CFR Cluj: „Asta e important”
Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 21 ian., 22:23
Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi
Ronaldo Deaconu a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Farul Constanța
Liga 1 • 8 ian., 16:53
Hagi l-a făcut pe Ronaldo Deaconu în doar 30 de secunde să uite de Dinamo: „Au fost cele mai inspirate din viaţa mea”
Ronaldo Deaconu, prezentat la Farul Constanţa
Liga 1 • 8 ian., 12:38
Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul Constanţa! Lovitură dată de Gheorghe Hagi
Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa
Liga 1 • 3 ian., 13:07
Gică Hagi, aproape de lovitura începutului de an, la Farul Constanţa