Închide meniul

Ruptură în vestiarul Franţei! Kylian Mbappe şi Olivier Giroud, scandal în toată regula. Starul lui PSG i-a cerut lui Didier Deschamps o conferinţă de urgenţă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 13:49

Ruptură în vestiarul Franţei! Kylian Mbappe şi Olivier Giroud, scandal în toată regula. Starul lui PSG i-a cerut lui Didier Deschamps o conferinţă de urgenţă!

Profimedia

Kylian Mbappe şi Olivier Giroud

Ruptură în vestiarul Franţei! Între Kylian Mbappe şi Olivier Giroud a început un conflict după amicalul cu Bulgaria, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruptură în vestiarul Franţei! Kylian Mbappe şi Olivier Giroud, scandal în toată regula

După ce Giroud a reuşit o „dublă” pe final în victoria cu Bulgaria, atacantul lui Chelsea a fost întrebat de un jurnalist despre prestaţia sa discretă din restul meciului. Vârful a răbufnit: „Am fost discret pentru că eu cer mingea, iar ei nu vor să mi-o dea! Le-am cerut-o de mai multe ori colegilor. Eu am încercat să ofer soluţii în ofensivă”, a spus Giroud, citat de Marca.

Se pare că declaraţia atacantului se îndrepta spre Mbappe, susţine L’Equipe. Acesta le-a mulţumit lui Pavard şi Ben Yedder pentru assist-uri şi a trimis „săgeţi” în direcţia colegului său: „Cu două pase de gol de la Ben Yedder şi Pavard, am încheiat jocul foarte bine. Puteam să mai marcăm dacă eram mai eficienţi”, a mai spus Giroud.

Mbappe s-a simţit „atacat” şi i-a cerut explicaţii conaţionalului său. Vorbele atacantului nu l-au convins pe starul lui PSG, care a răbufnit şi i-a cerut lui Didier Deschamps să organizeze o conferinţă de presă pentru a oferi punctul său de vedere. Selecţionerul l-a calmat şi i-a spus să se concentreze pentru debutul la EURO, împotriva Germaniei.

Citește și:

Cum a fost surprins Karim Benzema în prelungirile partidei Franţa – Bulgaria 3-0. Reacţia lui Deschamps după accidentarea starului de la Real

Atacantul chemat de Didier Deschamps după 6 ani la echipa naţională a început ca titular în meciul cu Bulgaria de marţi. Benzema a rămas întins pe gazon în minutul 37. Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat. Vedeta lui Real nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuită cu Olivier Giroud, după trei minute în care a primit îngrijiri medicale.

Reclamă

Accidentarea nu pare una foarte serioasă, dacă ţinem cont de imaginile surprinse de camerele TV, spre finalul partidei. Atacantul lui Real Madrid apare cu un zâmbet larg, relaxat într-o discuţie cu Kylian Mbappe, cel înlocuit în minutul 84 cu Ben Yedder.

Astfel, Benzema nu dădea semne că ar putea fi apăsat de gândul că pierde Euro 2020, asta după ce a aşteptat să revină în tricoul „les bleus” timp de 6 ani. Didier Deschamps părea şi el liniştit la conferinţa de presă.

„Este o lovitură. A fost lovit puternic în mușchiul de deasupra genunchiului și a simțit cum se întărește. Nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Staff-ul medical este alături de el”, a spus Deschamps, după victoria Franţei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ruptură în vestiarul Franţei
  • Kylian Mbappe şi Olivier Giroud, scandal în toată regula

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! Vezi toate știrile
Citește și