Închide meniul

Cum a fost surprins Karim Benzema în prelungirile partidei Franţa – Bulgaria 3-0. Reacţia lui Deschamps după accidentarea starului de la Real

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 10:57

Cum a fost surprins Karim Benzema în prelungirile partidei Franţa – Bulgaria 3-0. Reacţia lui Deschamps după accidentarea starului de la Real

Profimediaimages

Cum a fost surprins Karim Benzema în prelungirile partidei Franţa - Bulgaria 3-0.

Accidentarea nu pare una foarte serioasă, dacă ţinem cont de imaginile surprinse de camerele TV. spre finalul partidei. Atacantul lui Real Madrid apare cu un zâmbet larg, relaxat într-o discuţie cu Kylian Mbappe, cel înlocuit în minutul 84 cu Ben Yedder.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost surprins Karim Benzema în prelungirile partidei Franţa – Bulgaria 3-0

Astfel, Benzema nu dădea semne că ar putea fi apăsat de gândul că pierde Euro 2020, asta după ce a aşteptat să revină în tricoul „les bleus” timp de 6 ani. Didier Deschamps părea şi el liniştit la conferinţa de presă.

„Este o lovitură. A fost lovit puternic în mușchiul de deasupra genunchiului și a simțit cum se întărește. Nu am vrut să ne asumăm niciun risc. Staff-ul medical este alături de el”, a spus Deschamps, după victoria Franţei.

Atacantul chemat de Didier Deschamps după 6 ani la echipa naţională a început ca titular în meciul cu Bulgaria de marţi. Benzema a rămas întins pe gazon în minutul 37. Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat.

Reclamă

Vedeta lui Real nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuită cu Olivier Giroud, după trei minute în care a primit îngrijiri medicale. Benzema a izbucnit în lacrimi după ce ieşit de pe teren. Acesta a fost ultimul test al Franţei înainte de Euro 2020.

Karim Benzema, suspendat în decembrie 2015

Benzema a fost suspendat în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena. „În trei minute totul a fost ca înainte.. Am discutat mult, s-au spus lucruri importante.

Nu am discutat doar despre fotbal, am vorbit despre viaţă, despre familie… Dar nu mi-a spus niciun moment: Gata, vei fi la Euro. Ştiam doar că am făcut un mare pas în relaţia noastră”, a relatat Benzema prima discuţie avută cu selecţionerul Didier Deschamps, după împăcare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și