Închide meniul

S-a aflat când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Portughezul poate înscrie primul gol în Arabia Saudită într-un derby cu miză uriaşă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 20:49

Reclamă
S-a aflat când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Portughezul poate înscrie primul gol în Arabia Saudită într-un derby cu miză uriaşă

S-a aflat când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Care va fi primul său meci în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită / Colaj Instagram

Au apărut veşti despre când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Atacantul în vârstă de 37 de ani este pregătit să îşi facă apariţia pe teren într-un derby important din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a semnat un contract uriaş cu Al-Nassr, valabil până în 2025, şi a devenit cel mai bine plătit sportiv. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro, mai mult decât Lionel Messi şi Neymar la un loc.

Când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Ronaldo a ajuns astăzi în Arabia Saudită, dar nu va fi forţat în următorul meci din campionat, joi, cu Al Taee. Starul portughez va debuta abia pe 14 ianuarie, anunţă thesun.co.uk. Cristiano poate înscrie primul gol la noua sa echipă chiar în derby-ul primelor două clasate, Al Shabab – Al Nassr.

Nici nu se putea un debut mai bun, la arabi, pentru deţinătorul a cinci Baloane de Aur. Al Nassr are un punct avans faţă de fosta echipă a lui Marius Şumudică, Al Shabab, dar şi un meci în plus disputat. Astfel, victoria este esenţială în confruntarea pe care o va juca în deplasare.

Duelul este cu atât mai important pentru fani cu cât ambele echipe sunt din Riad. Din ultimele informaţii, Cristiano va fi prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă. După, se va antrena în premieră sub comanda lui Rudi Garcia. Antrenorul lui Al-Nassr a făcut o glumă surprinzătoare înainte să se întâlnească cu Ronaldo.

Reclamă

Mai întâi am încercat să îl aduc pe Messi, direct de la Doha„, a spus antrenorul lui Al-Nassr.

Marius Şumudică, dezvăluiri din Arabia Saudită

Marius Şumudică face dezvăluiri din Arabia Saudită, acolo unde Al-Nassr tocmai l-a transferat pe Cristiano Ronaldo. Al-Hilal vinde tricouri cu Lionel Messi, pe care ar încerca să îl aducă la arabi, din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Al-Nassr nu se opreşte doar la Cristiano Ronaldo şi vrea să îi aducă şi pe Luka Modric, Sergio Ramos şi Sergio Busquets.

Să sperăm că voi avea şansa să îl întâlnesc. Sunt probleme cu anumiţi jucători. Este o onoare când ai un astfel de adversar. Am văzut că Hilal a început să vândă tricouri cu Messi, se zvoneşte că ar putea veni din vară. Al Nassr îl vrea pe Busquets, Modric sau Ramos.

Nu am probleme. Sunt apreciat. Am contract pe doi ani. Toată lumea e bine. E un campionat puternic, sunt străini care vin cu salarii de 3-4 milioan de euro pe an. Sunt salarii de ce cruceşti, în Arabia Saudită. De ce pleci că jucătorii nu pleacă în străinătate?”, a spus Şumudică, pentru digisport.ro.

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Newcastle

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle în vara lui 2023. Singura condiţie este ca Newcastle să prindă un loc de Champions League.

Scenariul avansat în presa internaţională este plauzibil, având în vedere că fondul de investiţii de la Al-Nassr şi Newcastle aparţin familiei Regale din Arabia Saudită. Ronaldo ar reveni, astfel, în Premier League la dacă Newscastle se va califica în Champions League.

Conform presei internaţionale, Ronaldo ar avea o clauză în contract care îi permită să meargă la Newcastle sub formă de împrumut dacă echipa se va clasa în primele 4 echipe şi se va califica în Liga Campionilor.

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și