Închide meniul
VIDEO

S-a aflat câștigătorul Premiului Puskas 2023! Care a fost cel mai frumos gol al anului trecut

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 23:44

Reclamă
S-a aflat câștigătorul Premiului Puskas 2023! Care a fost cel mai frumos gol al anului trecut

S-a aflat câștigătorul Premiului Puskas 2023

Câștigătorul Premiului Puskas 2023 / Twitter

S-a aflat câștigătorul Premiului Puskas 2023! Cel mai frumos gol al anului trecut a fost marcat de un fotbalist ajuns în prima ligă din Brazilia, care evoluează la Cuaiba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Guilherme Madruga, care a reușit să înscrie acest gol în perioada în care evolua în eșalonul secund al fotbalului brazilian.

S-a aflat câștigătorul Premiului Puskas 2023! Reușita lui Guilherme Madruga

Madruga a reușit să înscrie golul care i-a adus acest premiu în luna iunie a anului trecut. Se întâmpla la partida dintre Novorizontino și Botafogo-SP, care s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-1.

În minutul 37 al duelului respectiv, mijlocașul defensiv Guilherme Madruga se afla cu spatele la poartă, la o distanță considerabilă de aceasta, de aproximativ 20 de metri. Totuși, jucătorul a decis să își încerce norocul printr-o execuție aprobatică.

Balonul a prins o traiectorie extraordinară și a trecut peste portarul echipei adverse. După ce mingea a intrat în poartă, coechipierii acestuia au fost uluiți și l-au felicitat secunde în șir pe Guilherme.

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, mijlocașul a jucat, până în momentul de față, pentru: Desp. Brasil, Botafogo-SP și, în cele din urmă, a fost cumpărat de Cuaiba. În momentul de față este cotat la 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Lionel Messi a fost desemnat fotbalistul anului la gala FIFA The Best

Lionel Messi a fost desemnat fotbalistul anului la gala FIFA The Best. Superstarul de la Inter Miami nu a fost prezent la ceremonia de la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a câștigat titlul pentru al doilea an consecutiv, în cadrul galei menționate anterior. Pentru acest titlu au mai fost nominalizați Kylian Mbappe și Erling Haaland.

În cadrul acestei gale, campionul mondial din 2022 i-a depășit, la numărul de voturi, pe ceilalți candidați și a câștigat pentru a 4-a oară trofeul.

Chiar dacă nu a fost prezent la această ceremonie, trofeul lui Lionel Messi a fost ridicat de prezentatorul acesteia, Thierry Henry. Totuși, este de așteptat ca acest trofeu să ajungă la starul argentinian, care este legitimat în prezent la Inter Miami, formație care activează în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii.

Totuși, decizia este oarecum surprinzătoare, având în vedere faptul că s-au luat în calcul performanțele din perioada 19 decembrie 2022 – 20 august 2023, timp în care Erling Haaland a câștigat trofee importante și a avut prestații senzaționale în tricoul lui Manchester City.

Lionel Messi a petrecut o mare parte din perioada amintită anterior la PSG, timp în care a reușit să câștige titlul de campion în Ligue 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și