Închide meniul

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi s-a întors în Barcelona! Soția l-a dat de gol pe starul argentinian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 19:32

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi s-a întors în Barcelona! Soția l-a dat de gol pe starul argentinian

S-a aflat motivul vizitei lui Lionel Messi în Barcelona

Profimedia

Lionel Messi a zburat înapoi în Barcelona, unde își petrece timpul la reședinta sa din Castelldefels. Acesta a revenit în Catalonia la insistențele copiilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a întors Lionel Messi în Barcelona

Copiii lui Messi au dus dorul animalelor de companiei ale familiei, câinii Hulk și Abe. În timp ce Messi și-a luat soția și copii la Paris, patrupedele au rămas în Barcelona.

captură Instagram
captură Instagram

Argentinianul plănuiește să-și aducă și câinii în Franța abia după ce va găsi o locuință permanentă în Paris. Messi nu își va cumpăra definitiv o casă, ci va sta în chirie.

Potrivit RMC, Messi ar dori să se instaleze la Neuilly-sur-Seine, acolo unde stau şi Angel Di Maria şi Marco Verratti. El vrea să găsească o locuinţă într-un loc ferit de privirile publicului, dar şi unde să existe o şcoală internaţională pentru a-şi înscrie copiii.

Casa trebuie să aibă patru-cinci camere, piscină, sală de sport şi să fie mobilată. Potrivit unei agenţii imobiliare pariziene, o astfel de locuinţă s-ar închiria cu o sumă cuprinsă între 25.000 şi 45.000 de euro pe lună.

Reclamă

În acest moment, Messi este cazat împreună cu familia la un hotel de lux. Argentinianul va reveni la Paris luni.

Mauricio Pochettino a vorbit despre debutul lui Lionel Messi

Mauricio Pochettino a vorbit despre debutul lui Lionel Messi. Aşteptarea pare să fi luat sfârşit pentru fanii atacantului argentinian. Messi şi-ar putea face apariţia pe teren chiar în următoarea partidă a lui PSG.

Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi în lotul pentru meciul cu Reims. Jucătorii care au fost aduşi mai târziu trebuie să ajungă la cea mai bună formă fizică„, a declarat Mauricio Pochettino, potrivit sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și