Închide meniul
UPDATE

OFICIAL | Lionel Messi a semnat cu PSG. „Avem un nou diamant în Paris”. Anunţul de la miezul nopţii făcut de club + când are loc conferința de presă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2021, 23:20

OFICIAL | Lionel Messi a semnat cu PSG. „Avem un nou diamant în Paris. Anunţul de la miezul nopţii făcut de club + când are loc conferința de presă

Lionel Messi, prezentare fenomenală la PSG

Profimedia

Update: OFICIAL. Lionel Messi a semnat cu PSG! Parizienii au făcut anunţul mult aşteptat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Saint-Germain este foarte fericită să anunțe că Leo Messi a semnat un contract pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de a se prelungi pe încă un an„, au transmis conducătorii clubului într-un comunicat!

Update: Messi a ajuns la hotel şi a ieşit pe balcon. Le-a făcut cu mâna fanilor, în timp ce soţia lui îl filma. În cadre apare şi copiii lui Leo!

Reclamă

Update: În drumul spre hotel, Lionel Messi a trecut pe la stadionul Parc des Princes pentru a saluta fanii care îl aşteptau acolo.

Update: Lionel Messi a trecut fără emoţii vizita medicală. Mai lipseşte doar semnătura de pe contractul cu PSG!

Reclamă 4 / 0/3

Update: O nouă postare spectaculoasă a lui PSG. Imaginea virală din vestiar. Numai tricoul lui Messi mai lipseşte.

Update: Lionel Messi a fost transportat de la aerport direct la Spitalul American, acolo unde face în aceste momente vizita medicală!

Update: PSG a anunțat că miercuri, de la ora 11:00 (12:00 ora României), va avea loc o conferință specială în auditoriul de pe Parc de Prince. Cel mai probabil va avea loc prezentarea oficială a lui Lionel Messi

Update: Messi a ajuns la Paris! Primele imagini cu argentinianul în capitala Franţei. Tricoul pe care îl poartă vorbeşte de la sine!

Reclamă

Chiar dacă nu i-au anunţat numele, oficialii vicecampionei Franţei au transmis că nimic nu se mai poate întâmpla. Dovada este ultima postare de pe contul de Twitter.

Lionel Messi, prezentare fenomenală la PSG

Parizienii au montat un clip spectaculos şi totul culminează cu cele şase Baloane de Aur lângă Turnul Eiffel. Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a primit de şase ori trofeul (2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019).

În filmuleţ este prezentat şi vestiarul. Între tricourile lui Neymar şi Mbappe este lăsat un loc liber. Brazilianul are în continuare numărul 10, astfel că Messi nu va fi decarul lui PSG.

Avem un nou diamant în Paris„, este mesajul cu care s-a încheiat prima prezentare a lui Lionel Messi la PSG. Cea oficială urmează să fie făcută în următoarele ore.

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial. Mesajul transmis lui Lionel Messi

Neymar nu a uitat să-l eticheteze pe Messi și a transmis un mesaj care nu lasă loc de nicio interpretare. „Suntem din nou împreună”, a reacţionat brazilianul pe Instagram.

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial
Instagram Neymar

170 de meciuri au jucat împreună la Barcelona Neymar și Lionel Messi. Aceștia au combinat la 56 de goluri înscrise de-a lungul a patru sezoane.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și