Închide meniul
Foto

S-a încheiat ultima zi de transferuri. Barcelona, două lovituri importante. Joao Felix și Joao Cancelo au ajuns în Catalunia

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 10:00

Reclamă
S-a încheiat ultima zi de transferuri. Barcelona, două lovituri importante. Joao Felix și Joao Cancelo au ajuns în Catalunia

S-a încheiat ultima zi de transferuri

Steag Barcelona / Profimedia

S-a încheiat ultima zi de transferuri. Manchester United l-a cumpărat pe portarul lui Fenerbahce, Altay Bayindir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia engleză a plătit 5 milioane de euro pentru portarul de 25 de ani cotat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro.

S-a încheiat ultima zi de transferuri

Altay Bayindir are 5 selecţii în naţionala Turciei. El a evoluat şi pentru naţionalele U17, U19, U20 şi U21.

Manchester United l-a prezentat oficial astăzi pe Bayindir.

„Față nouă într-un loc nou. Un călduros bun venit portarului Altay Bayindir!” şi „Vă prezentăm primul jucător turc care reprezintă clubul!”, a scris Manchester United pe contul de Facebook.

Reclamă

Manchester United l-a cedat ieri pe portarul Dean Henderson la Crystal Palace, pentru suma de 17.5 milioane de euro. Henderson e cotat de transfermarkt.com la 18 milioane de euro.

Cele mai recente transferuri ale finalului de mercato

Update: Luka Jovic a fost transferat de la Fiorentina la AC Milan liber de contract! Cotat la 8 milioane de euro de transfermarkt.com, Jovic semnase cu Fiorentina vara trecută, fiind adus de la Real Madrid

Update: Brennan Johnnson, de la Nottigham Forest la Tottenham. Fotbalistul a semnat contractul cu Spurs

Reclamă 4 / 0/3

Update: Joao Cancelo a fost prezentat de Barcelona

Update: Alvaro Odriozola, de la Real Madrid la Real Sociedad

Update: Joao Felix a fost prezentat de Barcelona! „A fost visul meu, încă din copilărie”, a transmis jucătorul

Update: Joao Felix și Joao Cancelo au fost împrumutați la Barcelona. Jucătorii vor rămâne în Catalunia până la finalul sezonului, iar echipa „blaugrana” nu are opțiune de cumpărare, potrivit lui Fabrizio Romano.

Reclamă

Update: Armel Bella-Kotchap, la PSV Eindhoven. Englezii de la Southampton l-au împrumutat în Eredivise, fără opțiune de cumpărare

Update: Francisco Conceicao, împrumutat de Ajax la FC Porto. Înțelegerea include și o opțiune de cumpărare

Update: Juan Mata va ajunge la Vissel Kobe, în campionatul din Japonia. La echipa asiatică a jucat și Andres Iniesta

Update: Borna Sosa, de la Stuttgart la Ajax, pentru 8 milioane de euro, potrivit jurnalistului menționat anterior.

Update: Jamal Baptiste, la Manchester City, de la West Ham. Jucătorul a semnat din postura de fotbalist liber de contract.

Update: Kolo Muani a ajuns la PSG. Campioana Franței a plătit suma de 75 de milioane de euro, plus încă 15, pentru serviciile fotbalistului. Acesta a efectuat vizita medicală și a fost de acord cu un contract valabil pe 5 sezoane.

Update: Ryan Gravenberch a semnat cu Liverpool. „Cormoranii” l-au achiziționat pentru suma de 40 de milioane de euro, plus alte 5 sub formă de bonusuri. Olandezul a semnat un contract valabil până în 2028.

Fotbalistul olandez a fost cumpărat de către cormorani de la Bayern Munchen, pentru suma de 40 de milioane de euro, plus alte 5 milioane sub formă de bonusuri.

Mijlocașul a semnat deja cu Liverpool, potrivit lui Fabrizio Romano, iar contractul acestuia se va întinde până în vara anului 2028.

Update: Sofyan Amrabat semnează cu Manchester United. Jucătorul din Maroc se va alătura lotului lui Erik Ten Hag.

Manchester City l-a transferat pe Matheus Nunes!

Şi Manchester City a dat lovitura în ultima zi de mercato. Campioana Angliei, care sezonul trecut a reuşit să cucerească şi Liga Campionilor şi Cupa Angliei, l-a achiziţionat pe Matheus Nunes (25 de ani) de la Wolverhampton.

Cotat de transfermarkt.com la 45 de milioane de euro, Manchester City a plătit 62 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe portughez.

Manchester City a anunţat transferul lui Matheus Nunes / Facebook Manchester City
Manchester City a anunţat transferul lui Matheus Nunes / Facebook Manchester City

„E un vis devenit realitate”, a declarat Matheus Nunes pentru contul de Facebook al lui Manchester City după ce transferul a fost oficializat.

Cole Palmer, cumpărat de Chelsea de la Manchester City

Manchester City a făcut în ultima zi de mercato şi o altă tranzacţie. City l-a vândut pe Palmer la Chelsea cu 47 de milioane de euro!

Palmer este cotat la 18 milioane de euro de transfermarkt.com.

Cole Palmer a semnat până în 2030 cu Chelsea, un contract mai puţin obişnuit, pe aproape 7 ani. Contractul lui Palmer cu Chelsea va expira pe 30 iunie 2030.

PSG l-a cumpărat pe Bradley Barcola cu 45 de milioane de euro!

Ieri, PSG a oficializat transferul lui Bradley Barcola, de la Olympique Lyon. În vârstă de 20 de ani, jucătorul francez este cotat la 18 milioane de euro de către transfermarkt.com.

PSG îşi pune mari speranţe în tânărul jucător de atac, care a evoluat pentru naţionalele U18, U20 şi U21 ale Franţei.

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Portughezul va juca pe Etihad până în 2026

Bernardo Silva rămâne la Manchester City! Mijlocaşul portughez a semnat prelungirea contractului cu „cetăţenii”, valabil până în 2026. Contractul anterior dintre Silva şi City era valabil până în 2025.

În vârstă de 29 de ani, Bernardo Silva este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Pep Guardiola. Portughezul a contribuit din plin la succesul din ultimii ani ai formaţiei de pe Etihad şi a cucerit alături de „cetăţeni” cinci titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei şi Liga Campionilor.

În cele 308 meciuri disputate de în tricoul lui Manchester City, portughezul a marcat 55 de goluri. Printre cele mai importante meciuri din cariera lui Bernardo Silva se numără partida tur din semifinalele Champions League cu Real Madrid, atunci când City s-a impus cu 4-0, iar Silva a fost autorul unei duble.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și