Închide meniul

S-a relansat lupta la titlu în Serie A! Milan- Atalanta 0-3, Udinese – Inter 0-0. Șansă uriașă pentru Juventus și Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 18:35

S-a relansat lupta la titlu în Serie A! Milan- Atalanta 0-3, Udinese – Inter 0-0. Șansă uriașă pentru Juventus și Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Milan - Atalanta 0-3, Udinese - Inter 0-0

Zlatan Ibrahimovic a bifat meciul cu numărul 600 la nivel de club, însă nu a avut prea mult noroc în fața Atalantei. Rossonerii au avut un meci de coșmar cu revelația sezonului trecut de UEFA Champions League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan – Atalanta 0-3. Înfrângere usturătoare pentru liderul din Serie A 

Atalanta a deschis scorul în minutul 26, grație reușitei cu capul semnate de Romero. Oaspeții și-au dublat avantajul in minutul 53, când Ilicic a transformat un penalty pe care tot el l-a scos. 

Duvan Zapata a închis tabela la 3-0 in minutul 77, iar Milan – Atalanta s-a încheiat 0-3. A fost al doilea eșec din acest sezon de Serie A pentru echipa antrenată de Stefano Pioli. 

Josip Ilicic a contribuit la șapte goluri în șase meciuri disputate împotriva lui Milan. Acesta are patru reușite și trei assist-uri în fața “Diavolului Milanez”, victima sa preferată din Serie A. Mai mult, Robin Gosens este singurul jucător din top cinci campionate din Europa care a înregistrat cel puțin 15 goluri și cel puțin 15 pase decisive de la începutul sezonului 2017/18.  

Reclamă

Udinese – Inter 0-0. Pas greșit făcut de elevii lui Antonio Conte 

Inter nu a reușit să profite de înfrângerea dură a lui AC Milan. Formația antrenată de Antonio Conte a scos doar o remiză albă de terenul lui Udinese și a rămas la două puncte în urma rivalilor din oraș. 

Inter avea o serie impresionantă de 21 de meciuri în care a reușit să înscrie. Nerazzurrii au eșuat în fața porții pentru prima dată din iulie 2020 până în prezent, când au scos tot o remiză albă, cu Fiorentina.  

Rezultatele negative înregistrate de Milan și Inter reprezintă o șansă imensă pentru Juventus de a reduce din handicap. Formația pregătită de Andrea Pirlo va juca pe teren propriu cu Bologna, iar italienii scriu că Radu Drăgușin va fi pe teren din primul minut. Românul ar bifa astfel prima apariție ca titular în Serie A. 

Reclamă 4 / 0/3

Juventus este pe locul șase, însă are două meciuri mai puțin disputate decât rivalele din Milano. Dacă formația lui Cristiano Ronaldo își va câștiga ambele restanțe, va veni la numai patru puncte în spatele liderului Milan.  

Recomandări
  • Milan - Atalanta 0-3
  • Udinese - Inter 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și