Închide meniul

Șansă uriașă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Una dintre vedetele Parmei e pe picior de plecare + De ce ar putea fi "blocaţi" în Serie B

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 16:12

Șansă uriașă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Una dintre vedetele Parmei e pe picior de plecare + De ce ar putea fi "blocaţi" în Serie B

profimediaimages

Prima plecare de la Parma

Gervinho ar fi ajuns la o înțelegere cu Trabzonspor, anunță Parma Live. Mijlocașul ivorian a refuzat oferte din Mexic și Arabia Saudită ca să meargă în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gervinho pleacă de la Parma

De plecare lui Gervinho ar putea să profite Valentin Mihăilă, concurent pe post cu jucătorul ivorian. În a doua parte a sezonului, evoluțiile lui Mihăilă au fost mult peste nivelul celor lui Gervinho. 

Gervinho a bifat 23 de apariții în acest sezon de Serie A, trecându-și în cont 5 goluri și un assist. Ivorianul a ratat o bună parte din sezon din cauza accidentărilor.

Gervinho joacă la Parma din 2018, când a venit liber de contract din campionatul Chinei. De atunci, a strâns 85 de meciuri în tricoul echipei de pe Tardini. 

Arsenal și AS Roma sunt cele mai importante echipe din CV-ul lui Gervinho. La naționala Costei de Fildeș, acesta are 86 de selecții și 23 de goluri.

Reclamă

Dennis Man și Valentin Mihăilă, "blocați" în Serie B

Parma este aproape retrogradată. Cu cinci etape până la finalul sezonului, echipa lui Man și Mihăilă este la 11 puncte de primul loc care asigură salvarea.

Deși este foarte probabil să joace în Serie B, partronul Kyle Krause are planuri uriașe la Parma. Pentru asta, americanul vrea să-și păstreze tinerele talente, printre care și cei doi internaționali români. Man și Mihăilă n-au clauze să plece de la Parma dacă echipa ajunge în Serie B, așa cum a dezvăluit agentul Victor Becali. 

"Nu există nicio clauză prin care Valentin Mihăilă sau Dennis Man să poată pleca de la Parma, pentru o anumită sumă, în cazul în care echipa va retrograda. Așa cum nu există vreo clauză să li se scadă salariile. Da, ei vor avea aceleași contracte, așa că lucrurile sunt clare în privința lor.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul a investit mult în ei și nu se pune problema să plece pe bani puțini. Dacă vor exista oferte care să fie pe placul Parmei, atunci se poate lua în calcul un viitor transfer. Repet, doar cu acordul celor de la Parma, dar este devreme să discutăm acum despre acest lucru”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Recomandări
  • Parma este ca și retrogradată
  • Man și Mihăilă, blocați în Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și