Închide meniul
Video

Scandal mondial în fotbalul feminin. Zo(hr)e(h), fii bărbată!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 16 noiembrie 2021, 13:18

Zohreh Koudaei e acuzată că ar fi fost, la meciul cu Iordania, bărbat...

„Luând în considerare dovezile pe care le avem și faptul că Federația noastră a tratat cu multă seriozitate această competiție, cerem să fie demarată o investigație transparentă și clară, condusă de experți medicali independenți, pentru a stabili eligibilitatea jucătoarei în cauză. Asta mai ales pentru că echipa națională de fotbal feminin a Iranului are o istorie bogată în ceea ce privește problemele de gen și dopaj”, a sunat declarația lui Alin Bin al-Hussein, președintele Federației de Fotbal din Iordania. Ce se petrecuse?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 25 septembrie, Iranul și Iordania au avut meci de fotbal feminin, din preliminariile Cupei Asiei. Pe teren, scor 0-0. S-a trecut la loviturile de departajare, unde Iranul s-a impus cu 4-2, după un meci tensionat. La final, iordanienii au acuzat faptul că portărița Zohreh Koudaei a fost, de fapt, un bărbat deghizat! Nu a fost dezvăluit niciun nume, doar s-a specificat că a fost de sex masculin!

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și