Închide meniul

Scenariul prin care Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot ajunge coechipieri la o echipă din Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 9:28

Scenariul prin care Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot ajunge coechipieri la o echipă din Champions League

Scenariul prin care Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot ajunge coechipieri

Messi, aşteptat în Arabia Saudită după Ronaldo şi Benzema / Colaj Profimediaimages

  • Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot fi coechipieri
  • Scenariul uluitor anunţat de The Sun

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot fi rivali în Arabia Saudită, dar există şi un scenariu uluitor prin care cei trei atacanţi uriaşi pot ajunge coechipieri la o echipă din Champions League. Totul după ce Fondul Fublic din Arabia Saudită a preluat patru cluburi: Al Ittihad, Al Ahli, Al Nassr şi Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o lovitură uriaşă dată de „şeicii” din Arabia Saudită, care investesc sume de necrezut, din bugetul de stat, la cele patru echipe de top. La acestea se adaugă şi Newcastle, în conturile căreia ajung tot bani din Fondul Public. Mohammed Bin Salman, prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, are 80% din acţiunile clubului de pe St. James Park.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot ajunge coechipieri la o echipă din Champions League

Arabii încearcă să mai dea o lovitură în această vară şi să îl convingă pe Lionel Messi să accepte oferta fabuloasă de la Al Hilal. I-au oferit 400 de milioane de euro pe an, un salariu care este de două ori mai mare decât cel pe care îl primeşte Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Dacă va accepta cel mai mare contract din istoria fotbalului, Messi ar putea fi inclus într-o mutare de senzaţie.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, Messi, Ronaldo şi Benzema ar putea fi împrumutaţi la Newcastle, pentru a juca în Champions League. „Coţofenele” s-au clasat pe locul 4 în acest sezon din Premier League şi s-au calificat în grupele celei mai importante competiţii din Europa. Mohammed Bin Salman ar avea visul de a-i vedea pe Messi şi Ronaldo jucând la aceeaşi echipă, cea controlată chiar de el.

Nu există o limită stabilită pentru numărul de jucători pe care un club din Premier League îi poate împrumuta din alte campionate, ceea ce înseamnă că, teoretic, Newcastle i-ar putea semna pe toți trei„, precizează britanicii.

Reclamă

Lionel Messi este pe punctul de a ajunge în Arabia Saudită şi ar urma să fie anunţat oficial astăzi, la Al Hilal. Ştirea le aparţine jurnaliştilor catalani de la sport.es, care asigură că starul argentinian nu va mai semna cu Barcelona.

Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad, la numai câteva ore după ce a jucat ultimul său meci pentru Real Madrid. Atacantul de 35 de ani a fost convins să plece în Arabia Saudită, acolo unde va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Fabrizio Romano anunţă că Benzema a semnat deja cea mai mare parte a actelor cu noua sa echipă şi devine, oficial, fotbalistul lui Al Ittihad. Contractul ar urma să fie valabil până în 2025 şi poate fi prelungit cu încă un sezon.

Din informaţiile apărute, Karim Benzema va încasa nu mai puţin de 200 de milioane de euro în următorii doi ani. Salariul este unul „extraterestru” şi este depăşit numai de Cristiano Ronaldo, starul lui Al Nassr.

Karim Benzema a cucerit, cu Real Madrid, 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

Benzema ne-a spus în această dimineață despre decizia lui de a pleca, a fost total neașteptat. Plecarea lui e surprinzătoare, acum trebuie să ne gândim la ce trebuie să facem. O să aducem atacanți”, a declarat Carlo Ancelotti, după meciul din ultima etapă a campionatului Spaniei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei 16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” 15:07 Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. „Bernie” s-a calificat în turul 2, la WTT Champions Incheon 2024 14:42 FotoLionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are