Închide meniul

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad, după despărţirea de Real Madrid! Se va îmbogăţi în Arabia Saudită

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2023, 13:54

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad, după despărţirea de Real Madrid! Se va îmbogăţi în Arabia Saudită

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad

Karim Benzema, ultimul meci pentru Real Madrid / Profimediaimages

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad, la numai câteva ore după ce a jucat ultimul său meci pentru Real Madrid. Atacantul de 35 de ani a fost convins să plece în Arabia Saudită, acolo unde va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat de Carlo Ancelotti în meciul cu Athletic Bilbao, Karim Benzema a marcat din penalty în minutul 72. A fost aplaudat la scenă deschisă pe Santiago Bernabeu, stadionul pe care a scris istorie în cei 14 ani. Benzema l-a egalat pe Fernando Hierro şi a ajuns la 439 de meciuri în La Liga.

Karim Benzema a semnat un contract uriaş cu Al Ittihad

Fabrizio Romano anunţă că Benzema a semnat deja cea mai mare parte a actelor cu noua sa echipă şi devine, oficial, fotbalistul lui Al Ittihad. Contractul ar urma să fie valabil până în 2025 şi poate fi prelungit cu încă un sezon.

Din informaţiile apărute, Karim Benzema va încasa nu mai puţin de 200 de milioane de euro în următorii doi ani. Salariul este unul „extraterestru” şi este depăşit numai de Cristiano Ronaldo, starul lui Al Nassr. În Arabia Saudită este aşteptat şi Lionel Messi, cel care poate semna cel mai mare contract din istoria fotbalului. Al Hilal îi oferă un salariu anual de 400 de milioane de euro, iar mutarea s-ar putea oficializa pe 6 iunie.

Reclamă

Karim Benzema a cucerit, cu Real Madrid, 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

Benzema ne-a spus în această dimineață despre decizia lui de a pleca, a fost total neașteptat. Plecarea lui e surprinzătoare, acum trebuie să ne gândim la ce trebuie să facem. O să aducem atacanți”, a declarat Carlo Ancelotti, după meciul din ultima etapă a campionatului Spaniei.

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă pe Karim Benzema şi Lionel Messi

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi. Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. Cristiano Ronaldo câştigă 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”, a punctat Cristiano Ronaldo.

Al-Ittihad este o echipă antrenată în trecut de Victor Pițurcă.

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore

Florentino Perez trebuie să reconstruiască gruparea „blanco”, care a pierdut titlul în La Liga şi a ieşit din cursa pentru apărarea trofeului Ligii Campionilor. În numai o zi Carlo Ancelotti a rămas fără Karim Benzema, Asensio, Eden Hazard şi Militao. Cele patru plecări reprezintă o economie uriaşă făcută de madrileni a fondul de salarii. Au la dispoziţie 75 de milioane de euro pentru a da mai multe lovituri pe piaţa transferurilor. Este ceea ce avea nevoie Florentino Perez pentru a reuşit mutări „galactice”.

Asensio avea un salariu anual de aproape 9 milioane de euro, tot atât cât primea şi Mariano. Deţinătorul Balonului de Aur, Karim Benzema, era remunerat cu 28 de milioane de euro pe sezon. Cea mai mare economie o face Real Madrid după ce a reuşit să se despartă de Eden Hazard, care avea un salariu fabulos, de 30 de milioane de euro pe an. În total, potrivit marca.com, este vorba de 75 de milioane de euro pe care îi poate folosi ocupanta locului secund din La Liga pentru a semna contracte cu noi jucători.

Mai mult, dacă se ţine cont şi de bonusurile celor patru fotbalişti care s-au despărţit oficial de club, suma se ridică la 80 de milioane de euro. Harry Kane are astfel drum liber pentru a fi adus pe Santiago Bernabeu. Jude Bellingham şi Fran Garcia sunt alţi jucători aproape de a semna cu Real Madrid. Pe lista scurtă mai este şi Joselu, care poate fi rezerva de care are nevoie Carlo Ancelotti. Veteranul de 33 de ani, care a retrogradat cu Espanyol, a marcat 16 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și