Închide meniul

Scoțienii au pus presiune pe Ianis Hagi. Ce trebuie să facă mijlocașul, pentru a se impune pe Ibrox Stadium

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 16:02

Reclamă
Scoțienii au pus presiune pe Ianis Hagi. Ce trebuie să facă mijlocașul, pentru a se impune pe Ibrox Stadium

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Scoțienii au pus presiune pe Ianis Hagi. MIjlocașul român va primi o nouă șansă la Rangers, chiar dacă în sezonul trecut acesta a fost indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Ianis nu a jucat prea mult în sezonul trecut, oficialii lui Rangers ar fi primit mai multe oferte pentru acesta. Totuși, scoțienii nu doresc să îl vândă pe fiul lui Gică Hagi, dar aceștia pun presiune pe el, înaintea start-ului de sezon.

Scoțienii au pus presiune pe Ianis Hagi. Fanii își doresc ca acesta să aibă un sezon bun

Fanii lui Ragners își doresc ca Ianis să aibă un sezon bun pe Ibrox Stadium. Potrivit ibroxnews.ro, susținătorii clubului scoțian vor ca fotbalistul să își demonstreze calitățile pe care le-a arătat înainte de accidentarea de la începutul anului 2022.

„Fanii își doresc să vadă un nou sezon foarte bun de la un jucător care a demonstrat că este capabil de lucruri mari. Cu angajamentul și dragostea lui față de club, acestea sunt bonusuri care se leagă perfect cu talentul său.

Totuși, trebuie spus că dacă sezonul lui Hagi este din nou afectat de inconsecvență și accidentări. Ar trebui să fie printre primele nume care să plece. Chiar dacă este un favorit al publicului. Acest lucru nu ar trebui să influențeze viziunea clubului. Obiectivul principal este succesul”, a notat sursa citată anterior.

Reclamă

De asemenea, scoțienii au menționat și ce îi lipsește lui Ianis Hagi. Fostul fotbalist de la Rangers, Alan Hutton, este de părere că românul nu are o viteză de joc care să îi permită să devină un fotbalist de top.

„Se potrivește la Rangers acum. Totuși, La Liga, unde am jucat și eu, este foarte tehnică și nu există atât de mult contact. Cred că stilul lui s-ar potrivi și acolo. Totuși, este puțin mai lent și cred că acesta este singurul lucru care îi lipsește pentru a-l face un jucătorul de top, îi trebuie un pic de ritm.

Cred că Beale îl place și va dori să-l țină în echipă. Este diferit dacă este nefericit la club. Va trebui să vedem după pre-sezon unde îi va sta capul”, a spus acesta, potrivit footballinsider247.com.

Reclamă 4 / 0/3

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Fotbalistul câștigă o sumă impresionantă

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În sezonul trecut, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Acesta a fost folosit de către Edi Iordănescu în ambele partide. Ianis a jucat 5 minute cu Kosovo și 56 de minute cu Elveția. În partida de la Lucerna mijlocașul nu a ieșit prea mult în evidență și a fost schimbat cu Valentin Mihăilă, care a reușit să întoarcă soarta meciului, de la 2-0 pentru elvețieni, la 2-2.

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 4 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, mijlocașul a mai jucat pentru Viitorul Constanța, Fiorentina, și KRC Genk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și