Închide meniul

Pe ce sumă va fi vândut Ianis Hagi! S-a aflat cifra exactă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 19:33 / Actualizat: 25 martie 2023, 16:12

Reclamă
Pe ce sumă va fi vândut Ianis Hagi! S-a aflat cifra exactă

Ianis Hagi este unul dintre starurile lui Rangers

Hepta

Pe ce sumă va fi vândut Ianis Hagi! Scoţienii i-au stabilit soarta lui Ianis Hagi. Se pare că Glasgow Rangers a decis suma pe care o vrea pentru a renunţa la internaţionalul român. Presa din Anglia spune că Steven Gerrard şi l-ar dori încă din această iarnă pe Ianis Hagi la Aston Villa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

20 de milioane de euro! Aceasta este suma pe care Glasgow Rangers o vrea în schimbul lui Ianis Hagi. Presa din străinătate a speculat deja în privinţa viitoarei echipe a lui Ianis Hagi.

Pe ce sumă va fi vândut Ianis Hagi. Scoțienii au stabilit prețul

Mijlocaşul român ar fi pe lista mai multor echipe importante din Europa. Este vorba despre Roma, Aston Villa, Sevilla, Galatasaray şi Lyon, iar în următoarea perioadă de transferuri ar putea să părăsească echipa scoţiană.

Steven Gerrard îl vrea în Premier League

Ianis Hagi a devenit un jucător foarte căutat în ultima vreme, iar Rangers a stabilit suma pentru care ar dori să se despartă de internaţionalul român, potrivit spaniolilor de la todofishajes.com. Campioana din Scoţia nu vrea să se despartă uşor de Ianis Hagi, iar Rangers ar solicita 20 de milioane de euro în schimbul fotbalistului român. În urmă cu un an şi jumătate, fosta echipă a lui Gerrard îi plătea 3,5 milioane de euro lui Genk, pentru fotbalistul român. În actualul sezon, Ianis Hagi a jucat 19 partide pentru Rangers, a marcat 3 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și