Închide meniul

Deian Sorescu semnează cu Gaziantep! Salariul cu care Marius Şumudică l-a convins pe internaţional să i se alăture în Turcia

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 13:14

Reclamă
Deian Sorescu semnează cu Gaziantep! Salariul cu care Marius Şumudică l-a convins pe internaţional să i se alăture în Turcia

Deian Sorescu semnează cu Gaziantep!

Deian Sorescu, la echipa națională/ Profimedia Images

Deian Sorescu semnează cu Gaziantep! Internaţionalul român s-a înţeles cu antrenorul român Marius Şumudică şi urmează să semneze contractul cu echipa turcă antrenată de român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Deian Sorescu va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună la Gaziantep. Sorescu va pleca miercuri în Turcia pentru a face vizita medicală şi, dacă totul va fi în regulă, va semna şi contractul.

Deian Sorescu semnează cu Gaziantep!

Marius Şumudică a confirmat, anterior, că şi-l doreşte pe Deian Sorescu la Gaziantep! „Şumi” s-a arătat convins că venirea în Turcia l-ar putea propulsa pe Sorescu în lotul naţionalei pentru EURO 2024.

La Gaziantep mai evoluează portarul Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim. Sorescu ar avea parte de o acomodare uşoară, cu 3 colegi români în echipă şi cu un tehnician care îi este conaţional.

Deian este un jucător polivalent și în plus dispus la orice efort pentru a face performanță. În situația noastră, am nevoie de oameni cu foame de performanță.

Reclamă

Mie îmi place caracterul lui și sunt convins că dacă va veni alături de noi, el va fi pregătit sută la sută în vară pentru Campionatul European”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: „Să facă plângere”

Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Antrenorul român de la Gaziantep a fost plin de nervi la conferința de presă de la finalul partidei cu Fenerbahce, din etapa cu numărul 20 a sezonului.

La finalul partidei, care a fost câștigată de formația din Istanbul cu scorul de 1-0, antrenorul oaspeților, Ismail Kartal, s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei lui Marius Șumudică. După ce a auzit de acest lucru, românul „s-a aprins” imediat.

Reclamă 4 / 0/3

După finalul meciului de pe stadionul lui Gaziantep, Marius Șumudică a ținut să îi răspundă, în stilul caracteristic, antrenorului de la Fenerbahce. Tehnicianul român a spus că, în opinia sa, Ismail ar trebui să vorbească doar despre fotbal, mai ales pentru că echipa sa a câștigat duelul.

„Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Și ei, și noi am jucat pe aceeași suprafață. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federație și să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Terenul nostru e așa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Și acolo e terenul rău, ar însemna să ieșim în față cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Marius Șumudică, val de ironii la conferința de presă după meciul cu Fenerbahce

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Fenerbahce și Gaziantep, Marius Șumudică a transmis un mesaj dur pentru adversari. Tehnicianul român este de părere că arbitrajul a fost în favoarea formației din Istanbul și că nu înțelege motivul pentru care jucătorii gazdelor s-au bucurat atât de mult, după această victorie.

„De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și