Închide meniul

Sergio Aguero, dezvăluiri tulburătoare despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona: „Îmi cerea să-i fac poze cu tricoul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 16:49

Sergio Aguero, dezvăluiri tulburătoare despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona: „Îmi cerea să-i fac poze cu tricoul!

Sergio Aguero, despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Sergio Aguero și Lionel Messi, la naționala Argentinei / Profimedia

Sergio Aguero a spus că prietenul său Lionel Messi era sigur că își va prelungi contractul cu Barcelona. „La Pulga” era atât de entuziasmat să semneze cu echipa visurilor sale încât avea în vestiarul echipei naționale un tricou al catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a plecat de la Barcelona în august 2021, după 21 petrecuți în Catalonia, dintre care 17 ani au fost în tricoul primei echipe blaugrana. Barcelona a depășit plafonul salarial impus de La Liga și nu a putut să-i înregistreze contractul lui Leo.

Sergio Aguero, despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Aguero, unul dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Messi, a dezvăluit că legenda catalanilor nu și-a închipuit niciodată că va pleca de la Barcelona.

Eram la Copa America și Leo avea noul tricou al Barcelonei în vestiar. Era entuziasmat. La 3 sau 4 zile îmi spunea: ‘Cred că s-a prelungit contractul, hai să facem o poză cu tricoul Barcelonei”, a spus Sergio Aguero, conform El Chiringuito.

Reclamă

În aceeași vară 2021, Lionel Messi a câștigat primul său trofeu alături de naționala Argentinei, Copa America, fiind desemnat cel mai bun jucător al competiției.

După despărțirea de Barcelona, Messi a semnat cu PSG, unde s-a reunit cu fostul său coechipier de pe Camp Nou, Neymar.

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri
10 titluri în La Liga
4 trofee Champions League
7 Cupe ale Spaniei
6 Baloane de Aur
21 de ani la Barcelona, 17 ani la prima echipă

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului. Bărbatul l-a lăudat pe superstarul lui PSG pentru cariera impresionantă, iar argentinianul l-a consolat. Momentul emoţionant care face înconjurului internetului şi a fost văzut de milioane de oameni.

Pablo Giralt a realizat un interviu cu Lionel Messi cu o lună înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Cunoscutul prezentator din Argentina nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a ajuns în prezenţa idolului său.

„Singurul lucru pe care ți-l doresc este să fii fericit, să îți meargă bine în viață, meriți asta. Te admir foarte mult, sunt un fan, am visat toată viața să pot să fac asta, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea norocul de a putea fi alături de tine, să pot să te însoțesc cu comentariile mele, cu dragostea mea pentru cariera ta”, i-a spus Pablo Giralt, citat de Sport Bible.

În timp ce bărbatul plângea, Messi a fost copleşit şi el de emoţii. L-a consolat pe bărbat şi i-a mulţumit pentru cuvintele de apreciere.

„Îţi mulţumesc! Mă bucur că oamenii din Argentina sau din lume simt asta şi mă admiră ca om şi ca fotbalist. Sunt recunoscător pentru iubirea pe care o primesc!”, a reacţionat Lionel Messi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și