Închide meniul
NEWS ALERT

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei! Scrisoare emoţionantă de adio: „Privesc cu admiraţie şi invidie la Messi, Modric şi Pepe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2023, 19:25

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei! Scrisoare emoţionantă de adio: „Privesc cu admiraţie şi invidie la Messi, Modric şi Pepe!

Sergio Ramos, scrisoare emoţionantă

Sergio Ramos, în tricoul naţionalei Spaniei / Profimediaimages

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei. Fundaşul de 34 de ani al lui PSG a anunţat că nu va mai juca pentru La Roja. Ramos a mărturisit că decizia nu îi aparţine în totalitate lui, ci a fost luată după un telefon primit de la selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a debutat la naţionala de seniori în 2005, la 18 ani şi 361 de zile, într-un amical cu China. A ajuns apoi să câştige Campionatul Mondial din 2010 şi două ediţii ale Campionatului European (2008, 2012).

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei

Fundaşul de legendă este jucătorul cu cele mai multe apariţii în tricoul naţionalei Spaniei. A fost convocat de 180 de ori, perioadă în care a marcat 23 de goluri.

Reclamă

A sosit momentul să îmi iau rămas bun de la națională. Azi dimineață am primit un telefon de la actualul manager al naționalei, care mi-a spus că nu mai contează şi nu va mai conta pe mine. Va face asta indiferent de nivelul pe care îl pot arăta sau de cum îmi continuă cariera sportivă. Cu mare regret, este sfârșitul unei călătorii care speram să fie mai lungă și să nu se încheie cu un gust amar în gură, la egalitate cu toate succesele pe care le-am obținut în tricoul roşu.

Cred, cu smerenie, că această traiectorie a meritat să se încheie printr-o decizie personală sau pentru că performanțele mea nu sunt pe măsura a ceea ce merită echipa noastră, dar nu din cauza vârstei sau a altor motive pe care, fără să le fi auzit, le-am simțit. Pentru că a fi tânăr sau mai puțin tânăr nu este o virtute sau un defect, este doar o caracteristică temporară care nu este neapărat legată de performanță sau abilitate.

Reclamă

„Am mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu cele mai multe selecții”

Privesc cu admirație și invidie la Modric, Messi, Pepe… esența, tradiția, valorile, meritocrația și dreptatea în fotbal. Din păcate, nu va fi așa pentru mine, pentru că fotbalul nu este întotdeauna corect și fotbalul nu este niciodată doar fotbal.

Pentru toate acestea, îmi asum această tristețe, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Rămân cu capul sus și foarte recunoscător pentru toți acești ani și pentru tot sprijinul primit de la dumneavoastră. Îmi iau cu mine amintiri de neșters, toate titlurile pentru care am luptat și pe care le-am sărbătorit împreună. Am mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu cele mai multe selecții. Acest scut, acest tricou și acești fani… voi toți m-aţi făcut fericit. Voi continua să încurajez naţionala de acasă, cu emoția privilegiatului care a putut să o reprezinte cu mândrie de 180 de ori. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați crezut mereu în mine!„, a transmis Sergio Ramos, potrivit marca.com.

Sergio Ramos, gest golănesc după PSG – Bayern Munchen 0-1

Sergio Ramos a făcut un gest golănesc, după PSG – Bayern Munchen 0-1. Spaniolul a răbufnit după meciul de pe Parc des Princes, pierdut de gazde, în urma golului marcat de Kingsley Coman şi şi-a vărsat nervii pe un jurnalist.

Reclamă 4 / 0/3

Ramos a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui PSG, în reeditarea finalei Ligii Campionilor din 2020. Nu a fost de ajuns pentru campioana din Hexagon, care a fost dominată la toate capitolele, cel puţin în primele 70 de minute.

Astfel, Sergio Ramos a fost surprins imediat după ce a fost să salute galeria lui PSG. În timp ce îi atrăgea atenţia unui fotograf că e prea aproape de el, un alt responsabil al presei l-a jenat pe fostul jucător al lui Real Madrid.

Acesta nu a stat pe gânduri şi l-a împins pe fotograf, gest golănesc care a fost surprins şi care a devenit viral pe reţelele de socializare. Fotograful îşi dorise doar să-i facă poze lui Neymar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Fotbal • 27 mart., 18:20
FOTO
Luis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso
Spania - Columbia 0-1
AntenaPLAY • 23 mart., 0:52
Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Fotbal extern • 11 mart., 16:49
Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid
Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani
La Liga • 6 mart., 14:55
Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră
Fotbal • 2 mart., 15:53
Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră