Close
Video

Silviu Lung Jr. e singur în Turcia, dar nu se plictisește! Ce face portarul în izolare

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 8 aprilie 2020, 18:34

Marius Şumudică a plecat din Turcia înainte să se închidă graniţele. Silviu Lung Jr. a rămas la Kayseri şi stă în hotelul de la stadion.

Reclamă

"M-am mutat aici, dorm aici! Mai sunt cu antrenorii. Ne întâlnim într-o hală mare și mâncăm fiecare la locul lui. Momentan mi-ar plăcea sa continui aici. Este foarte frumos tot ceea ce se întâmplă în această țară și ceea ce se întâmplă din punct de vedere fotbalistic", a spus Silviu Lung Jr pentru AntenaSport.

Reclamă

Silviu Lung Jr. a început să învețe limba turcă

La 1500 de kilometri de casă, Lung nu se plictiseşte singur în Turcia. Olteanul învaţă să se înţeleagă cu turcii şi s-a pus pe citit. 

"Am început să vorbesc, să mă înțeleg cu oamenii și mi-am propus ca în maximum un an de zile să vorbesc fluent. Citesc, am citit toate romanele lui Dan Brown, iar acum, până să scoată următorul roman, citesc Ken Follett", și-a expus portarul pasiunile din izolare. 

Silviu Lung Jr. îl provoacă pe Denis Alibec

Când nu se antrenează sau citeşte, Lung se joacă pe PlayStation. Pe Alibec l-ar provoca oricând la un duel.

"Nu de FIFA, el niciodată nu se joacă fotbal. El e pasionat de Counterstrike. Eu mă joc Assassin's Creed, am cumpărat trei versiuni ale jocului", a mai spus Lung pentru AntenaSport. 

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
13:59 Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj 13:36 Mesajul lui George Ogăraru după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Este incredibil ceea ce se întâmplă” 12:52 FotoSecretul incredibil al femeii care la 73 de ani arată ca o adolescentă! Ce nu a ratat niciodată în ultimii zeci de ani 12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire”
Pe același subiect
Gică Hagi, în timpul unui meci
Echipa naţională • 11:28
Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?”
Mihai Stoichiță, în timpul unei conferințe de presă
Echipa naţională • 10:42
Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi”
George Pușcaș, la naționala României
Echipa naţională • 10:11
George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”
Close