Închide meniul
VIDEO

Situație de necrezut în Egipt! Un arbitru a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 18:12

Situație de necrezut în Egipt! Un arbitru a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări

Un arbitru din Egipt a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări

FOTO: Twitter Alkass Digital

  • Situația uluitoare în Egipt
  • Un arbitru a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări

Situație de necrezut în Egipt! Un arbitru din liga a doua a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nesigur de decizia pe care ar trebui să o ia, arbitrul a decis să meargă lângă banca de rezerve, să ia telefonul mobil și să privească cu atenție reluările.

Situație de necrezut în Egipt! Un arbitru a anulat un gol după ce s-a uitat pe telefonul mobil la reluări

Deoarece la partidele de eşalon secund nu există sistemul VAR, arbitrul Mohamed Farouk a folosit telefonul unei persoane din public în timpul meciului dintre Suez şi Al-Nasr, anunță news.ro.

Reclamă

Al-Nasr a crezut că a înscris un gol egalizator, dar gazdele au protestat, susţinând că a fost henţ. După ce a urmărit un timp faza pe telefonul mobil, arbitrul a decis să anuleze golul.

Meciul a avut 15 minute de prelungire şi Suez s-a impus cu scorul de 3-1. Arbitrul a părăsit terenul sub protecţia poliţiei, în timp ce jucătorii şi oficialii de la Al-Nasr protestau. Al-Nasr a ameninţat că îl va acţiona în instanţă pe arbitru, deoaarece acesta a încălcat regulile.

Reclamă

Cosmin Contra, a doua victorie la rând pe banca lui Damac! Fostul selecționer l-a depășit pe Mirel Rădoi în clasamentul din Arabia Saudită

Cosmin Contra a obținut a doua victorie consecutivă pe banca lui Damac. Grație succesului de pe teren propriu, cu Al-Batin, formația fostului selecționer a depășit-o în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită pe Al-Tai, trupa lui Mirel Rădoi.

Cosmin Contra a preluat-o pe Damac la începutul lunii martie. În prima ligă din Arabia Saudită, „Guriță” se va duela cu Mirel Rădoi și Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra face minuni pe banca lui Damac. Antrenorul român a obținut a două victorie consecutivă, la al doilea meci al său pe banca saudiților.

Damac s-a impus la limită în duelul cu Al-Batin, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Al Ammar, în startul meciului, mai exact în minutul șase.

A fost a doua victorie la rând obținută de Damac, după succesul din runda precedentă chiar cu Al-Tai, formația lui Mirel Rădoi. Atunci, Contra s-a impus cu 3-1 în duelul foștilor selecționeri ai României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Imagini teribile cu tuşiera de la Betis - Bilbao
La Liga • 25 feb., 18:28
Imagini teribile cu tuşiera de la Betis – Bilbao! Guadalupe Porras, accidentare horror după ce s-a lovit de o cameră TV
România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe
AntenaPLAY • 20 feb., 15:11
România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY
Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 • 5 feb., 11:48
Egiptul şi-a demis selecţionerul după eliminarea de la Cupa Africii pe Naţiuni. Al şaptelea antrenor demis în timpul competiţiei
Egipt - RD Congo 7-8, după loviturile de departajare
AntenaPLAY • 29 ian., 1:10
Egipt – RD Congo 7-8, după loviturile de departajare! Congo se califică dramatic în sferturile Cupei Africii, LIVE în AntenaPLAY!
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 e exclusiv în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 26 ian., 13:00
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 e exclusiv în AntenaPLAY, începând cu faza optimilor de finală