Închide meniul

Solksjaer, la pământ după finala Europa League: „Am fost la un şut de un trofeu şi de o noapte bună”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 9:56

Solksjaer, la pământ după finala Europa League: „Am fost la un şut de un trofeu şi de o noapte bună

Solskjaer a prins aripi la Manchester United

Profimedia

„Ne-am descurcat bine în acest sezon. Începutul a fost dificil. Nu am avut pre-sezon şi am pierdut trei din primele şase meciuri. Am tras tare în campionat, poate am ajuns mai aproape de vârf decât am crezut şi am ajuns într-o finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Solksjaer, la pământ după finala Europa League: „Am fost la un şut de un trofeu şi de o noapte bună”

Dar trebuie să câştigi finala pentru a face un sezon bun. Acum nu este momentul să arătăm cu degetul spre ceea ce aş fi făcut altfel. Dar când termini fără trofeu nu ai făcut totul bine. Ne apropiem din ce în ce mai mult şi mai bine.

Am fost la un şut de un trofeu şi de o noapte bună. Trebuie să avem dorinţa de a ne întoarce anul viitor şi de a ne îmbunătăţi. Singura cale de a obţine marjele de partea ta este să munceşti mai mult şi mai bine”, a spus Ole Gunnar Solksjaer, la finalul meciului pierdut cu Villarreal.

Manchester United a pierdut finala Europa League

Villarreal a câştigat pentru prima dată Europa League, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United. La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchester United a ratat portarul De Gea.

Reclamă

Unai Emery, recordmanul Europa League

Unai Emery şochează după finala Europa League, câştigată de Villarreal în faţa lui Manchester United, după loviturile de departajare. Pentru „Submarinul Galben” au marcat toţi cei 11 jucători executanţi, iar Emery susţine că nu a exersat la antrenamente penalty-urile.

„Secretul este munca. Jucătorii au arătat o frumoasă mentalitate pe tot parcursul competiţiei şi în finală. Am reuşit să rezistăm împotriva unui adversar bun, să înscriem când am putut şi să terminăm mai bine decât ei.

Loviturile de departajate nu sunt atât de mult o loterie: trebuie să ai un cap tare în momentul de maximă presiune al execuţiei, iar jucătorii au fost fabuloşi. Încerc să le ofer tot ce le permite să lucreze mai bine şi să-şi cunoască adversarul, lucruri care să-i facă să crească în adversitate. Trebuie să răspunzi întotdeauna prezent în faţa circumstanţelor.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, nu am lucrat la penalty-uri (n.r. – la antrenamente), dar jucătorii au fost fabuloşi. Este uimitor şi minunat că toată lumea a înscris. Este o mândrie pentru Villarreal, pentru preşedintele său, pentru proiectul său”, a declarat Emery, după finala câştigată de Villarreal în faţa lui Manchester United.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și