Închide meniul

Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 martie 2024, 0:52

Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)

Spania - Columbia 0-1

Daniel Munoz, după ce a înscris unicul gol al meciului Spania - Columbia / Profimedia

Meciul amical Spania – Columbia s-a încheiat 0-1. Sud-americanii s-au impus în partida care s-a jucat pe London Stadium, arena celor de la West Ham, graţie golului marcat de Munoz, în minutul 61.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, România se va duela cu Columbia, tot într-un meci amical, care se va desfăşura la Madrid. Partida va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

Spania – Columbia 0-1! Victorie pentru sud-americani, înaintea duelului de la Madrid cu România (marţi, 21:30, Antena 1)

Columbienii au învins Spania graţie golului marcat de Daniel Munoz, fundaşul lui Crystal Palace, în minutul 61 al partidei. Munoz a înscris cu un şut din interiorul careului, după o fază de excepţie creată de Luis Diaz, starul lui Liverpool.

Columbia a avut parte de o susţinere importantă la Londra, iar fanii au creat o atmosferă superbă. Dacă Luis de la Fuente a făcut 6 schimbări în echipa Spaniei, columbienii au efectuat doar 3 schimbări.

Pentru Columbia urmează meciul amical de la Madrid, cu România, de pe Civitas Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid. „Tricolorii” au disputat şi ei un meci amical vineri seară. Pe Arena Naţională, echipa lui Edi Iordănescu a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Reclamă

Columbia a ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere şi la 5 victorii la rând.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și