Închide meniul

Spectacol în Europa! Inter – AC Milan 1-2. Olivier Giroud a întors rezultatul în trei minute! Bayern – RB Leipzig 3-2, derby în Bundesliga. Fiorentina – Lazio 0-3. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 23:50

Spectacol în Europa! Inter – AC Milan 1-2. Olivier Giroud a întors rezultatul în trei minute! Bayern – RB Leipzig 3-2, derby în Bundesliga. Fiorentina – Lazio 0-3. Rezultatele zilei sunt AICI

AC Milan luptă pentru titlu în Serie A

Profimedia

Rezultatele zilei în fotbalul european:

  • Monaco – Lyon 2-0
  • Bayern – RB Leipzig 3-2
  • Inter – AC Milan 1-2
  • Fiorentina – Lazio 0-3
  • Osasuna – Sevilla 0-0

Update: Osasuna – Sevilla 0-0. Ivan Rakitic a ratat penalty în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Fiorentina – Lazio 0-3. Milinkovic-Savic, Immobile și Biraghi (autogol) au marcat golurile oaspeților, care au urcat pe locul 6 în Serie A, cu 39 de puncte.

Update: Fluier final în Bayern – RB Leipzig 3-2. Bavarezii rămân pe primul loc, cu 52 de puncte, în timp ce ”taurii” ocupă locul 7, cu 31 de puncte.

Reclamă

Update: Fluier final în Inter – AC Milan 1-2. ”Diavolii roșii” au întors rezultatul prin Olivier Giroud, care a reușit o ”dublă” în doar trei minute.

Reclamă 4 / 0/3
Update: Bayern – RB Leipzig 3-2. GOOOL! Josko Gvardiol și-a băgat mingea în propria poartă.

Update: Bayern – RB Leipzig 2-2. GOOOL! Nkunku a egalat pentru oaspeți!

Update: Inter – AC Milan 1-2. GOOOL! Olivier Giroud a reușit ”dubla” și a întors rezultatul în doar trei minute.

Update: Inter – AC Milan 1-1. GOOOL! ”Diavolii roșii” au egalat prin Olivier Giroud.

Update: Bayern – RB Leipzig 2-1. Robert Lewandowski i-a readus pe bavarezi în avantaj.

Update: Bayern – RB Leipzig 1-1. Andre Silva a restabilit egalitatea.

Reclamă

Update: Bayern – RB Leipzig 1-0. Thomas Muller deschide scorul încă din minutul 12.

Update: Inter – AC Milan 1-0. GOOOL! Ivan Perisic a deschis scorul în derby.

Update: A început Bayern – RB Leipzig.

Update: A început derby-ul Inter – AC Milan!

Update: Alessandria – Pisa 1-1. Echipa lui George Pușcaș și Marius Marin rămâne pe locul 2 în Serie B, cu 41 de puncte obținute în 21 de etape.

Update: Karagumruk – Yeni Malatyaspor s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. În urma acestui rezultat, echipa lui Marius Șumudică rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte obținute în 23 de etape.

Update: George Pușcaș a debutat la Pisa în confruntarea cu Alessandria. Atacantul român a intrat pe teren în minutul 46, la scorul de 1-1.

Update: Karagumruk – Yeni Malatyaspor 1-0. Dursun a deschis scorul.

Update: A început Karagumruk – Yeni Malatyaspor. Echipa lui Marius Șumudică luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Meciurile zilei în fotbalul european:

5 februarie, ziua zeilor fotbalului. Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo și Neymar, marii sărbătoriți

5 februarie e o zi specială în lumea fotbalului. La această dată, sunt născute multe vedete ale fotbalului internațional, de la Cristiano Ronaldo, la Neymar sau Gheorghe Hagi.

Cristiano Ronaldo, născut pe 5 februarie 1985, împlinește sâmbătă 37 de ani. Deși a ajuns demult la vârsta la care majoritatea fotbaliștilor sunt retrași, portughezul continuă să joace la nivel înalt, fiind om de bază la Manchester United.

Următorul pe lista starurilor născute la 5 februarie este Neymar. Brazilianul împlinește 30 de ani. Vedeta lui PSG, de asemenea, se laudă cu un palmares fabulos: două titluri în La Liga, trei titluri în Ligue 1, un trofeu UEFA Champions League.

Și românii se laudă cu un fotbalist născut pe 5 februarie. Gheorghe Hagi, cel supranumit „Regele fotbalului românesc” împlinește sâmbătă 57 de ani. Palmaresul lui Hagi în primul eşalon din Romania totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat la echipa Brescia (1992-1994).

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei, scrie news.ro.

Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și