Închide meniul

Spectacol în Europa! Juventus – Empoli 0-1, la primul meci după plecarea lui Ronaldo. Real Madrid, victorie muncită cu Betis. Lewandowski, show total pentru Bayern. Liverpool – Chelsea 1-1, în șocul zilei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 23:45 / Actualizat: 29 august 2021, 1:46

Spectacol în Europa! Juventus – Empoli 0-1, la primul meci după plecarea lui Ronaldo. Real Madrid, victorie muncită cu Betis. Lewandowski, show total pentru Bayern. Liverpool – Chelsea 1-1, în șocul zilei

Juventus - Empoli 0-1

Profimedia

Update: În așteptarea lui Mbappe, Real Madrid a câștigat pe terenul celor de la Betis. Carvajal a marcat singurul gol al partidei, cu un șut la colțul lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Juventus a fost învinsă la primul meci după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Torinezii au fost învinşi de Empoli cu 0-1. Leonardo Mancuso a fost eroul oaspeţilor.

Update: Bayern a făcut spectacol cu Hertha, scor 5-0. Robert Lewandowski a reuşit hattrick-ul şi a ajuns la cota 300 pentru campioana Germaniei. Veteranul Muller şi puştiul Musiala şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

Reclamă

Update: Liverpool – Chelsea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Update: Liverpool a egalat prin Salah, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Kai Havertz a deschis scorul în derby-ul cu Liverpool cu o lovitură incredibilă de cap.

Update: Manchester City a dat de pământ cu Arsenal, scor 5-0. Detalii, AICI.

Spectacol în Europa! Liverpool – Chelsea, derby în Premier League

Liverpool şi Chelsea, „regina Europei”, au derby în Anglia. Cormoranii sunt într-o formă de zile mari după 3-0 cu Norwich şi 2-0 cu Burnley. Digo Jota este golgheterul grupării de pe Anfield, cu 2 goluri în primele două etape.

De partea cealaltă, Chelsea are şi ea două victorii în primele două runde din Premier League. Campioana Europei a câştigat cu 3-0 confruntarea cu Crystal Palace şi cu 2-0 derby-ul cu Arsenal. Romelu Lukaku, omul de 115 milioane al lui Tuchel, a marcat la doar 15 minute după revenirea în Anglia.

Reclamă

Juventus – Empoli, primul meci al torinezilor după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Juventus joacă azi în primul meci după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Starul lusitan s-a transferat în Anglia, la Manchester United, care i-a plătit aproximativ 20 de milioane de euro „Bătrânei Doamne”. Portughezul a semnat până în 2023.

Ronaldo va fi plătit regeşte la Manchester United. Starul portughez ar urma să încaseze 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, potrivit Sky Italia. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus.

În prima etapă din Serie A, Juventus a călcat strâmb în deplasarea de la Udinese, scor 2-2, şi se află pe locul 11 în Italia.

Meciurile zilei în Europa:

Recomandări
  • Liverpool – Chelsea 1-1
  • Juventus – Empoli 0-1

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și