Închide meniul

Sperietură uriașă în finala Europa League! Paul Pogba l-a umplut de sânge pe Juan Foyth

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 22:46

Sperietură uriașă în finala Europa League! Paul Pogba l-a umplut de sânge pe Juan Foyth

Profimedia

Foyth, lovit în finala Europa League

Sperietură uriașă în finala Europa League. Foyth a călcat pe minge și a căzut cu fața de genunchiul lui Paul Pogba. Lovitura a fost una puternică, iar Foyth s-a ridicat plin de sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sperietură uriașă în finala Europa League

Juan Foyth a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Odată revenit pe teren, fotbalistul lui Villarreal a început să sângereze din nou.

În cele din urmă, medicii i-au aplicat un bandaj în jurul capului, iar Foyth a putut continua partida.

Foyth, lovit în finala Europa League
Profimedia

Juan Foyth este împrumutat la Villarreal de la Tottenham până la finalul sezonului.

Finala Europa League | Villarreal, în fața celei mai mari performanțe din istoria clubului

Villarreal a făcut parte din grupa I, alături de Maccabi Tel Aviv, Sivasspor și Qarabag. Echipa lui Emery s-a calificat fără emoții, terminând grupa cu 5 victorii și o remiză.

Reclamă

În „16-imi”, „Submarinul galben” a jucat cu Redbull Salzburg, echipa la care Erling Haaland strălucea anul trecut în UEFA Champions League. De atunci, Salzburg a pierdut mai mulți jucători impiortanți, inclusiv Haaland, și nu a avut nicio șansă împotriva lui Villarreal. A fost 4-1 la general pentru spanioli.

În „optimi”, Villareal a jucat cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu. „Il Luce” a eliminat-o în turul anterior pe Brugge, însă n-a avut nicio șansă împotriva echipei lui Emery. 4-0 la general, iar „Submarinul Galben” a mers în „sferturi”.

Acolo, Villarreal a jucat cu Dinamo Zagreb, echipă care o eliminase surprinzător pe Tottenham. Împotriva elevilor lui Emery, croații n-au avut nicio șansă. 3-1 la general pentru Villarreal, care a dat în semifinale peste Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Emery, revenit pe Emirates, a reușit să plece neînvins. A fost 0-0 la Londra și 2-1 pentru Villarreal în Spania. Villarreal a mers în finala, prima din istoria clubului și a 5-a din cariera lui Unai Emery.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și