Închide meniul

Ştefan Radu e "rege" la Lazio! Coechipierii i-au făcut o surpriză la antrenament. L-au pus pe tron chiar pe gazon!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 aprilie 2021, 13:21

Ştefan Radu e "rege" la Lazio! Coechipierii i-au făcut o surpriză la antrenament. L-au pus pe tron chiar pe gazon!

Facebook S.S. Lazio

Ştefan Radu e "rege" la Lazio

Ştefan Radu a intrat în cărţile de istorie ale lui Lazio în ultima partidă din campionat. Fundaşul român a ajuns la meciul cu numărul 402 pentru capitolini şi a depăşit un record vechi de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului, Claudio Lotito, patronul lui Lazio, Giuseppe Favalli, jucătorul care a fost depăşit de Ştefan Radu, şi fotbaliştii formaţiei din Serie A l-au felicitat pe fundaşul român şi i-au făcut cadou un tron!

Ştefan Radu a scris istorie şi în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Reclamă

Ştefan Radu nu a vrut să audă nici de Juventus! A rămas la Lazio, să scrie istorie

Ștefan Radu a refuzat-o chiar şi pe Juventus şi a ajuns să scrie istorie la Lazio. A ajuns la 402 meciuri disputate pentru echipa condusă de Simone Inzaghi. Renzo Rossi susţine că fundaşul român a avut mai multe variante de transfer, pe care le-a refuzat, rând pe rând.

"A rezistat acolo cu Lotito (n.r. – Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu. Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club.

A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună. Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini", a spus Renzo Rossi, citat de looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și