Închide meniul

Ştirea momentului vine din Spania! Lionel Messi nu poate pleca de la Barcelona! "I-am văzut contractul şi totul este foarte clar"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 august 2020, 10:10

Ştirea momentului vine din Spania! Lionel Messi nu poate pleca de la Barcelona! "I-am văzut contractul şi totul este foarte clar"

DPA Images / Michael Regan via Hepta

Lionel Messi poate pleca de la Barcelona

Acesta susţine că a văzut contractul şi că acea clauză care îi permitea să rupă unilateral contractul era valabilă până în luna iunie a acestui an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Gaspart: Messi nu poate pleca de la Barcelona

"Messi nu poate pleca de la Barcelona. Va trebui să plece în 2021. I-am văzut contractul şi este totul foarte clar. Acea clauză a fost valabilă până în luna iunie şi nu e loc de întoarcere. 

Aş prefera să plece la anul gratis decât să plece acum pe mai puţin de 700 de milioane de euro. Îi iubesc pe Messi foarte mult, dar iubesc clubul Barcelona şi mai mult", a spus Gaspart, pentru Radio Marca. 

Lionel Messi a trimis, marţi seară, un fax la club prin care anunţă că vrea să rezilieze unilateral contractul.

În cazul în care se va despărţi de Barcelona, Messi are cel puţin trei variante de a continua la nivel înalt: Manchester City, PSG şi Inter Milano. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și