Închide meniul

„Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 18:06

Reclamă
„Suntem capabili Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor

Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG

Luis Enrique și Kylian Mbappe / Profimedia

Luis Enrique și-a setat un obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Starul parizienilor va pleca din Franța în această vară, iar tehnicianul echipei vrea să profite de ultimele meciuri cu atacantul în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris SG este „capabilă să câştige toate trofeele” puse în joc în actualul sezon competiţional, a declarat sâmbătă antrenorul Luis Enrique, cu o zi înaintea meciului din etapa a 30-a din Ligue 1, de acasă, împotriva lui Olympique Lyon, viitorul adversar şi în finala Cupei Franţei la sfârşitul lunii mai, scrie AFP.

Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG

„Intrăm în ultima lună şi jumătate de competiţie şi suntem în plin proces de a ne atinge obiectivele, aşa că lucrăm cu multă seriozitate şi entuziasm”, a declarat Luis Enrique, potrivit agerpres.ro.

„Pentru a putea avea acest succes, ai nevoie de o echipă mare cu 23 de jucători la fel de bine pregătiţi. Toţi trebuie să fie la nivel maxim pentru a putea intra oricând pe teren”, a spus tehnicianul.

În Ligue 1, PSG îşi poate asigura matematic din nou titlul miercuri la Lorient, unde va juca restanţa din etapa a 29-a, în funcţie şi de alte rezultate, datorită avansului de zece puncte faţă de Brest, a doua clasată.

Reclamă

De asemenea, PSG ţinteşte trofeul şi în Liga Campionilor, unde în semifinale va juca, pe 1 şi 7 mai, contra celor de la Borussia Dortmund. „Putem câştiga totul”, a ţinut să sublinieze Enrique.

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4. Starul francez a reuşit o dublă de senzaţie şi visează la finala Champions League care se va disputa pe Wembley.

Mbappe a spus că decizia de a pleca de la PSG este una definitivă, dar nu înainte de a câştiga Champions League cu PSG.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu, nu. această victorie uriașă nu-mi va schimba decizia cu privire la viitor. Sunt mândru că port tricoul lui PSG, visez să câștig Champions League cu această echipă.

Ar fi ceva special pentru mine, am crescut aici. Mai avem un pas de făcut înainte de a ajunge pe Wembley (n.r. stadionul pe care are loc finala), așa că trebuie să rămânem calmi”,  a spus Kylian Mbappe după ce a reuşit o dublă de senzaţie în Barcelona – PSG 1-4.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și